Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szakítottatok volna partneretekkel? Ha igen, akkor hányadik pontnál?
1. nem az izgatja, hogy beteg vagy, hanem az, hogy el tudtok e menni moziba
2. nem küld egy sms-t sem meg semmi születésnapodra, azzal a kijelentéssel, hogy ő "spórol"
3. nem vállalja fel a kapcsolatotokat osztálytársai előtt
4. megsértődik, mert azt mondod neki, hogy "szeretlek" ( miért nem imádod stb.. )
5. megsértődik, amikor csak jót akarsz
Nem tudom, te hogy van vele, de ha a párom inkább a mozit választaná, úgy, hogy engem is el akar ráncigálni, mikor én beteg vagyok....hát, azt hiszem nem szeret igazán. Vagyis semmi értelme a kapcsolatnak.
Van erre egy jó megoldás: videotékából kikölcsönöz 1-2 jó filmet, ami mind a kettőtöknek bejön (legalább az egyik). Majd ketten megnézitek otthon...még olcsóbb is és nem azt kell hallgatnod, ahogyan körülötted a Cola-t szürcsölik, pattogatott kukoricát majszolják. Te meg legszívesebben az ágyban feküdnél, közben meg jó meleg teát kortyolgatnál.
Nekem egyik sem lenne óriási probléma önmagában, de amint ezek közül kettő is érvényesül szakítanék, mind1 hogy melyik kettő.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!