Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » írtatok már szerelmes verset?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

írtatok már szerelmes verset?

Figyelt kérdés
én írtam 10-et

2013. okt. 29. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak egyszer, de akkor sem volt mögötte ténylegesen szerelem. Mondjuk a lány is elutasított, de legalább kaptam egy puszit. Az ilyesminek azért nagy értéke volt még általános 4.-ben. :D
2013. okt. 29. 00:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Na-na, én 21 éves voltam, amikor a nálam öt évvel idősebb párom megírta az első verset, és számomra nagy értéke volt 8azon túl, hogy a vers tényleg nagyon jó lett).

A szerelmes verseket a nők nem csak általánosban szeretik :D Persze ha valaki csak azon a szinten tud alkotni, akkor megértem, ha később inkább felhagy vele.

2013. okt. 29. 00:26
 13/16 anonim ***** válasza:
igen és nyertem is vele pályázaton *o*
2013. okt. 29. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem
2013. okt. 29. 01:50
 15/16 anonim ***** válasza:
3-szor is.Pokolra kívánom azt,akinek írtam.A nők azt mondják,hogy ez tetszik nekik,de a szerelmes vers írás a legnyápicabb dolog.Engem még az is lekoptatott utána,akivel kölcsönös volt minden.A nőket leszarni kell és rongyként kezelni,mert ennyit érnek.Hülye aki p*náért sorban áll.
2013. okt. 29. 05:21
 16/16 anonim ***** válasza:

# 15:

Eddig én ezt nem így gondoltam... viszont most beszélgettem egy tényleg extrém szinten különleges lánnyal és ezek bäszki tényleg az aljas rohädékokra buknak!

Két srác miatt is siránkozott nekem. Az egyik egy szoknyapecér és egy hónapig nem bírt még hűséges maradni, a másik pedig csak egy szimpla huligán. A lány pedig tök korrekt, szóval... mi a franc van a világgal?

2013. okt. 29. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!