Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket nem zavarnak a jól látható helyre kitett tamponos meg betétes dobozok a fürdőszobában? Nem lehetne azokat diszkrétebb helyre tenni, ha vendégeket várnak?
Hehe ez vicces eset xd :)
hogy ha nagyon zavarnak akkor tedd el őket valahova máshova :) nem muszáj hogy a vendégek előtt legyenek :D :D
mondom hogy ha gond van vele akkor rakd el valahova ...
mert igazad van nem egy gusztusos ... xd :D :D
(pláne nem a használt :D :D :D xd )
de igen. De én el is szoktam raakni őket. Engem igenis zavart, mikor elmentem páromhoz még anno, és az anyja tisztasági ketyszerei szanaszét voltak a fürdőjükben. Akár tiszta akár nem, a végzete már meg van írva, és akaratlanul is az jut eszembe róla. ami szerintem nem jó érzés.
off, de engem az ebédidőben hétvégén vetített tamponreklámok is zavarnak. Kellemesen ülök a tv előtt, röhögcsélünk a családdal valami filmet, oszt egyszercsak jön lili a beszélő tampon. Neked is jó étvágyat -.-
Szerintem is gáz!
Férfiként kifejezetten zavar! Nejemnek is megvolt ez a rossz szokása :-( Sokszor volt már vitatéma. Mióta a kotonokat én is szanaszét hagyom a fürdőben, már hajlandó elpakolni a betéteket.
Ugye, nem is volt nehéz számára? :-)
/Még azt is megjegyeztem neki, ha véletlenül, használtat látok meg, én a használt gumikat fogom kiakasztgatni :-)) /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!