Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már gondotok abból, hogy a testvéretek kíváncsiskodott?
nemigaz, biztos hogy 20 vagy? :D hol érdekel hogy egy 9 éves mit mond? :D neviccelj már, nevess velük vagy nevess rajtuk!
az sztem problémásabb hogy nem aludhattok nálatok, nem muszaj szeretkezni is attol hogy egy ágyban vagytok... meg biztos be lehet zárni azt az ajtót ha mégis...
hmm hát nemtom. koliba szobatárs minden este a barátnőjével alszik, és nem szeretkeznek, (elég bunkóság lenne úgy hogy még ketten alszunk a szobában). meg milyen pasi az amelyik nem bir sex nélkül elaludni melletted? lehet hogy énvagyok a hülye, de lehet azér' nem értelek mert nem vagyok szexcentrikus... (félre ne értsd nem aszexuális vagyok, az aztán a nagy ökörség még...)
23:39 voltam,
20/f
Mit csinálnék ilyenkor? Átvenném a helyzet felett az irányítást. Beszélnék a szüleimmel. 19 éves vagy, van magánéleted, ezt a családodnak is tiszteletben kell tartania. Persze az öcsédtől ezt ne várd el, a gyerekek ilyenek, hiába érti, mi történik, nem érti meg, mitől olyan fontos. Le kell tojni, ennyit el lehet viselni a szerelmedért.
Ajtózárat pedig le lehet cserélni, ha van némi műszaki érzékkel megáldott ember a családban, házilag is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!