Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, szerintetek nagyon gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, szerintetek nagyon gáz ha egy csaj kezdeményezi a 2. randit?

Figyelt kérdés
Buliban ismerkedtünk meg,utána ő hívott el randira..tudom, hogy tetszem neki..közvetlen velem, külsőre bejövök neki, rengeteget tudtunk beszélgetni is..most ért véget, 2 hónapja a 4 éves kapcsolata..kezdeményezzek én aktívabban, vagy hagyjam rá mert úgysem lenne belőle komoly?
2013. okt. 28. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2013. okt. 28. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Hagyd rá! 4 évet nem lehet 2 hónap alatt elfelejteni. Ha komolyan gondolja, akkor keresni fog.
2013. okt. 28. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz könyörgöm?
2013. okt. 28. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Elviekben nem gáz, DE!

Ha engem kérdezel, abból nekem még túl sok jó nem sült ki, ha én kezdeményeztem a randikat a kapcsolat elején. Persze lelkesnek lenni szabad, deee... ha elveszed a férfiaktól ezt a kezdeményező-vadászó-becserkésző szerepet, akkor megdől az egész, és fuccs.

Ha pedig eszébe se jut, hogy elhívjon egy második randira, akkor az elég komolyan fémjelzi azt, hogy mennyire vesz komolyan téged.

Csak egy tipp. Mert én ezt a saját káromon tanultam meg, de hátha neked hasznodra válik.

22L

2013. okt. 28. 18:54
 5/10 A kérdező kommentje:
de nem veszem el a "vadászati lehetőségét"?
2013. okt. 28. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
De már randira hívott 1x... azon túl van , nyugodtan hívjad csak
2013. okt. 28. 19:05
 7/10 A kérdező kommentje:
de múltkor is felhívott és beszéltük, hogy akkor összehozunk sorozatnézést, meg főzünk együtt, meg ilyesmik meg mindig kérdez egy csomót..de nem konkretizálta..és meg vannak beszélve a porgramok, de nem lettek lepontosítva..most kérdezzek rá én v célozzak v hagyjam rá és majd úgyis keres? vagy lehet így akar lerázni? én ezt nem értem..
2013. okt. 28. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is maradj a fenekeden és várd meg, amíg jelentkezik. Hidd el, ha feleslegesen sietteted a dolgokat, akkor könnyebben kisiklanak! Türelem!:)
2013. okt. 28. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Legyél türelemmel! Ha kellesz neki, keresni fog.Sőt, kifejezetten jó, ha megvárod,hogy ő keressen, ő teperjen, elvégre ő a pasi...tudom, ilyenkor jön a szöveg, hogy ez a 21. század...de könyörgöm, nézzük meg azoknak a nőknek a kapcsolati státuszát, akik ezt mondják... Én megvártam, hogy a barátom keressen,nagyon nehéz volt kibírni,de ez amolyan női büszkeség-tartás nálam...ez kb. olyan, minthogy a pasi kérje meg az én kezemet és ne én az övét...na mindegy, 5 éve vagyunk együtt :) 26/N
2013. okt. 28. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ne haragudj, de hova valósi vagy?:)
2013. okt. 29. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!