Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk jobb vagy bal oldalán kell lennie a lánynak ha fogja a kezét? Folyt. Lent
Figyelt kérdés
Mert én úgy hallottam 1 régi mondás szerint h: "A fiúk jobb oldalán a b*zik és k*rvák állnak"
Mert 1ik bnőm meg mondta h ő a barátjának mindig a jobb oldalán van(szóval a jobb kezét fogja). Vagy az ilyen ma már nem számít?
2009. nov. 13. 20:10
1/15 anonim válasza:
..............:D hát ez elég hogyis mondjam :D , azok betegek akik szerint igy van :D Szerintem ! :D
2/15 anonim válasza:
a lány a fiu jobb kezét fogja. a fiu meg értelemszerűen a lány bal kezét. én legalábbis igy tudom, és én is így csináltam :P
3/15 anonim válasza:
Tökmindegy.Ez mekkora hülyeség.Ez olyan,mint ha a hajad a bal oldalon választod el akkor nő vagy,ha jobbon,akkor férfi.
4/15 anonim válasza:
Én általában a férjem bal oldalánál szoktam állni de volt már hogy cseréltünk helyet. Pedig garantáltan nem bu..:)))
5/15 anonim válasza:
A férfi a szeretett nő balján halad, hogy erős jobbja támogassa, felsegítse vagy alkalomadtán szakadékba lökhesse.
6/15 anonim válasza:
Jobb oldalon megy a nő, mert bal oldalon van a kard(lévén hogy a legtöbb ember jobb kezes), és idegesítő lehet hogy séta közben folyamatosan kocogtatja a hölgyet, ráadásul ha megtámadnak és elő kell rántani, akkor félre kell hozzá lökni a hölgyet, ami modortalanság. Szóval rosszul hallottad, mert pont fordítva van.
7/15 anonim válasza:
Én meg úgy tudom h bal oldalon meg a ribanc jobbon a barátnő. De az utóbbi sztem sokkal kényelmesebb és praktikusabb :P
8/15 anonim válasza:
fordítva.
"Bal oldalon kutyát k*rvát."
Szóval a jobb oldalon "kell" mennie a lánynak:D
9/15 A kérdező kommentje:
Nah akkor mégis a jobb oldal.. ismerőseim is úgy szoktak :P GOndotlam már megkérdezem ti mit gondoltok erről.KÖszi mindenkinek!
2009. nov. 13. 22:56
10/15 anonim válasza:
Én azt ismerem, hogy "F*sz, csat, kard, balra tarts!" Ami szerint ugye bal oldalon megy a k*rva, az övcsat plusz a kard, tehát jobbon a barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!