Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordult el tőlem teljesen a srác, akivel szexeltünk?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete, egy csütörtöki nap a kollégiumba az egyik srác (nagyon helyes, komoly) nagyon berúgott+ még lehet volt mellé valami és bejött a szobámba, majd először lánynak nézett. Megcsókolt. Utána mondta, hogy ezt felejtsük el. 2 percig beszélgettünk és megint megcsókolt. Ő nem tudta, hogy én biszex vagyok, és hogy totál bejön. Majd követték egymást az események és megtörtént aminek meg kellett. Kb. 4 órakor hajnalban megint átjött, hogy folytassuk. Elküldtem, mert fáradt voltam. Már bánom, mert azóta nem beszél velem. Másnap annyit tudtunk beszélni, hogy szerinte ez a világ legundorítóbb dolga és hogy ez soha nem derülhet ki! Nem értem hogy miért lett MÉG távolságtartóbb velem, hiszen az első pillanattól kezdve nem nagyon bírt engem. Azt hittem ez egy kicsit pozitív irányba sodor minket. Valaki, valami ötlet? Mit tanácsoltok?#szex #kolesz szex
2013. okt. 28. 09:08
1/9 anonim válasza:
Össze van zavarodva, eddig ilyet még valószínű soha nem csinált, szégyenli a dolgot, ilyesmi.
2/9 anonim válasza:
Talán mert részeg volt, és nem tudott magáról. Vagy pedig lehet, hogy ő is meleg, csak éppen nem meri bevallani magának, és mivel tee bevallod, hogy biszex vagy, ezért utál téged.
3/9 anonim válasza:
arra nem gondoltál hogy ő nem b*? az alkohol csodákra képes
4/9 anonim válasza:
*Azért ekkora csodákra nem :) Az alkohol csak segít leküzdeni a gátlásokat de részegen sem csinálsz semmit olyat amit józanul ne tennél.
5/9 A kérdező kommentje:
nem voltam nagyon rámenős. ő csókolt meg és a szexet az csak felajánlottam. Nem hiszem, hogy meleg lenne, esetleg biszex (de nem tudom... )
2013. okt. 28. 09:40
6/9 anonim válasza:
Ha nem meleg akkor valószinü a pia miatt hülyeséget csinált amit józanul orbitálisan szégyell és megbánt. Én is csináltam már hülyeséget pia miatt, szóval tudom, van ilyen.
7/9 anonim válasza:
ilyenkor 1 kicsit, 1 icipicit büszke vagyok magamra, mert 21 éves szűz fiúcska létemre....én még nem lettem meleg....annyira büszke vagyok...de annyira.....hogy már nem is érdekel...........vajon fáj amikor berakják 1 fiúnak?
hmmmm....
NEM, NEM, NEM!!!!!!
8/9 anonim válasza:
Itt már egy páran elmondták,hogy mi a szitu.
Ötlet:itasd le,hanem megy, lesd az alkalmat,hogy mikor ütikimagát megint ,és vágdbe neki a lompost,Ki volt a nő?
9/9 anonim válasza:
Én is voltam már párszor kiba*szottul részeg de még nem dugtuk egymást seggbe a haverokkal.:)39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!