Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak neki? Vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szerelmi 3szögben vagyok, 2fiú van, akik között nem tudok dönteni még. Egyikkel holnap találkozok, a másikkal meg nem tudom pontosan, mikor, de hétfő előtt biztos nem.. talán fontosabb az a pasi akivel hétfő előtt nem találkozok. Szeretném felhívni még azelőtt, hogy a másikkal találkozom. Mit mondhatnék neki, hogy mondjam el neki, hogy nagyon jól érzem vele magam és, hogy én többet szeretnék? Vagy ez nem jó ötlet, mit tegyek?
2009. nov. 13. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem mindenképp beszélj azzal a fiúval, aki fontosabb neked, mielőtt találkoznál a másikkal. Egyszerűen csak mondd el neki, hogy el tudnád képzelni, hogy nem csak barátok lehettek, és ha ő is így gondolja, akkor vágjatok bele. Ez így korrekt, és így mégsem két vasat tartasz a tűzben.
2009. nov. 13. 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, csak eléggé parázok...
2009. nov. 13. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kell félned, ez korrekt és semmi baj sem lehet belőle :)

Apropó, valaki válaszolt utánam, tehát 2 válasz volt, hová lett a második?

2009. nov. 13. 20:14
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

én sem tudom hova tünt..mindegy az nem volt lényeges(N)

különben most kéne felhívnom, csak remeg a kezem..

2009. nov. 13. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
És ha smst írnál? Tudom, hogy béna dolog, és jobb ha beszéltek, de úgy gondolom az oldaná a feszültséged :)
2009. nov. 13. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:
nincs pénz a kártyáján!! de írhatok neki üzit aztán felhívom. úúgy?
2009. nov. 13. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat és úgy érzed így könnyebb, hát csináld így :) Nem olyan rossz megoldás ez, és a fő, hogy ne izgulj annyira :)
2009. nov. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!