Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? Vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szerelmi 3szögben vagyok, 2fiú van, akik között nem tudok dönteni még. Egyikkel holnap találkozok, a másikkal meg nem tudom pontosan, mikor, de hétfő előtt biztos nem.. talán fontosabb az a pasi akivel hétfő előtt nem találkozok. Szeretném felhívni még azelőtt, hogy a másikkal találkozom. Mit mondhatnék neki, hogy mondjam el neki, hogy nagyon jól érzem vele magam és, hogy én többet szeretnék? Vagy ez nem jó ötlet, mit tegyek?2009. nov. 13. 19:29
1/7 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem mindenképp beszélj azzal a fiúval, aki fontosabb neked, mielőtt találkoznál a másikkal. Egyszerűen csak mondd el neki, hogy el tudnád képzelni, hogy nem csak barátok lehettek, és ha ő is így gondolja, akkor vágjatok bele. Ez így korrekt, és így mégsem két vasat tartasz a tűzben.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, csak eléggé parázok...
2009. nov. 13. 19:47
3/7 anonim 

válasza:

Nem kell félned, ez korrekt és semmi baj sem lehet belőle :)
Apropó, valaki válaszolt utánam, tehát 2 válasz volt, hová lett a második?
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
én sem tudom hova tünt..mindegy az nem volt lényeges(N)
különben most kéne felhívnom, csak remeg a kezem..
2009. nov. 13. 20:18
5/7 anonim 

válasza:

És ha smst írnál? Tudom, hogy béna dolog, és jobb ha beszéltek, de úgy gondolom az oldaná a feszültséged :)
6/7 A kérdező kommentje:
nincs pénz a kártyáján!! de írhatok neki üzit aztán felhívom. úúgy?
2009. nov. 13. 21:46
7/7 anonim 

válasza:

Ha ez megnyugtat és úgy érzed így könnyebb, hát csináld így :) Nem olyan rossz megoldás ez, és a fő, hogy ne izgulj annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!