Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így nagyon gáz? Mondanátok jobb ötletet?
2 éves egyetemista vagyok. Szeptemberben összeköltöztünk a párommal egy albiba (3év együttjárás után), de szakítottunk. Egy barátnőmnél lakok azóta, de ma felhozta, hogy találtam-e már albit.
Az a helyzet, hogy nem vagyok annyit ebben a városban, hogy érdemes legyen ezért albit fizetni.
Az új párom azt mondta, hogy ha meglesz az új munkája (kb. december körül) akkor szeretne összeköltözni (egy másik városban él + kamionos, keveset tudunk találkozni).
Próbálkozok bejutni addig is a kollégiumba, de amíg nem sikerül, addig gáz lenne, ha a volt albinkban aludnék, mikor korán kezdek?
Csak hogy legyen egy hely a cuccaimnak, meg az órák közti időt eltölteni valahol és aludni. Megkérdeztem a volt párom, őt nem zavarja. Mindenképpen tisztáznám, hogy ettől köztünk nem változik semmi, de akkoris, ezt én is érzem, hogy nagyon gáz. De nem tudok jobbat. A bejárás napi szinten túl sok lenne. Csak decemberig kellene valahogy kihúznom :/
Ötletek?
Hát húzós, de egy hónap, nem olyan sok idő. : )
Miért szakítottatok, ha szabad kérdeznem?
Nem csinálnék semmit az exemmel még csak nosztalgiából sem.
Nem kockáztatnám semmi hülyeséggel a kapcsolatunkat, és úgy gondoltam, inkább beszélek az új párommal, hogy mit szól hozzá. Aztán ha nem tetszik neki az ötlet, akkor inkább bejárok. Végülis csak 2 hónap, abból már csak 1 szorgalmi időszak :)
Míg találsz lakóhelyet, közben talán magyarul is megtanulsz: albérlet.
Talizol a barival, és albit kerizel?
Megerőszakoljátok a magyar nyelvet! :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!