Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is csak hülyének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak hülyének néz? Mert szerintem nagyon.

Figyelt kérdés
Megismertem Június elején egy lányt a neten.Nagyon jókat beszélgettünk,nevetgéltünk,bírtuk egymást.Szeptember közepére megbeszéltünk egy randit,amit lemondott egy fiú miatt aki az új osztálytársa lett.Na igen,de letagadta,hogy miatta,kamuzott valamit.Október elejére megbeszéltünk még egy randit,amit megint lemondott,de elkamuzta,hogy miért.Október végén,konkrétan 2 nappal ezelőtt,elmondta,hogy összejött az új osztálytársával,de ne haragudjak rá és legyek a barátja mert nem akar elveszíteni és a barátságból még akármi lehet köztünk.Szerintem meg ha engem szeretne akkor nem szeretet volna bele az új osztálytársába és ha szakítanának akkor én csak ha nincs ló jó a szamár is,amíg nem szerdz megint lovat.Nem?Szerintem igen.Emellé még amit kihagytam,hogy a lány folyton sír mert nem akarom elfogadni a barátság,pedig nem akar elveszíteni.

2013. okt. 27. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Menekülj! Ezzel Te csak szívni fogsz! Sorry pajtás! :/
2013. okt. 27. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Én 19/F,a lány 18/L
2013. okt. 27. 20:26
 3/9 FlipSL válasza:
Hasonló helyzetben voltam énis. A lány összejott 1 sráccal..én mondtam neki hogy felejtsen el és rá egy hétre jelentjezett nálam hogy neharagudjak rá hülye volt..utána összejöttünk és minden okés..:D
2013. okt. 27. 20:29
 4/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
Jól látod a dolgokat, felejtsd el ezt a lányt és keress olyat, akinél te vagy az első helyen. Csak talonba kellenél neki. Sajnálom. :/
2013. okt. 27. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:

annak

lépj le

2013. okt. 27. 20:30
 6/9 A kérdező kommentje:
FlipSL úgy irigyellek.Mit meg nem tennék,ha velem is ez megtörténne.
2013. okt. 27. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Menekulj!!!!En mar megjártam igy!!!
2013. okt. 27. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Kénytelen lesz elfogadni, hogy nem élősködhet rajtad... Biztosan fáj neki.
2013. okt. 27. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
figyi itt már gáz h ezt meg kell kérdezned már amikor már lemondta a második találkozót na már akkor kellett volna írni h jó köszi nekem ennyi elég volt..... ez meh, h összejött vele elég okot ad arra h belásd még sincs annyira oda érted, jobb inkább koccolni nem ér meg ennyi macerát ha nem értékel, ha találkozni se akart veled akkor szerintem komolyabbat se fog soha.....tehát valóban lehet h barátnak jó vagy neki elsírhatja a hatalmas problémáit, lehetsz a lelki szemetese..... de a legjobban akkor jársz ha megmondod neki h választott, pont......ennyi volt részedről ne írjon ne keressen ne síírjon volt elég ideje eldönteni mit akar ne most gondolkozzon...
2013. okt. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!