Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem nem akarok ket szek kozt a foldre esni?
Szakítsatok és csak utána kezdj mással; a mostani barátod valószínűleg össze fogod törni, de legalább nem alázod meg.
És azt se felejtsd el, hogy az az "úriember" is azért kísérget most, mert hirtelen kompatibilis lettél a farkával.
Régi a kérdés, már biztos nem aktuális.
De szerintem, hogy lefogytál magabiztosabbnak tűntél és ezt bizony a másik nem észreveszi. Én ott hagynám a régi páromat, mert nem szeretem és olyat keresnék, akit szeretek. Én is voltam olyan kapcsolatban, ahol az egyik fél nem szerette a másikat, bár egyébként nagyon összeillettünk és mindig egymásnál kötöttünk ki, mást is láttam így élni és nem volt jó. (A mi történetünkben a párom nem szeretett, először ő hagyott el, majd miután másodszorra összejöttünk én hagytam el, és úgy érzem jól tettem.)
Nincs kifogás Kérdező! Ne beszélj mellé és ne próbáld a szavakat forgatni! Most pedig olyat fogok írni, amit lepontoztok majd, meg még talán én is megbánom... de ez van!
Ez a kérdés tipikus példája annak, hogy a hájas, pattanásos, szőrös-, zsíroslukú csaj is ha egy pici esélyt is kap, hogy szebb legyen, akkor ő is olyan lesz, mint a többi! Átváltozik! Már azzal, hogy ezt leírtad ide, már avval elfelejtetted, hogy honnan jöttél. Magyarázkodhatsz, hogy a lelkiismeret-furdalás, meg ilyenek, de itt mindannyian tudjuk, hogy ez a kérdés nem kérdés már! El fogod hagyni, még ha nem is most...
Úgyhogy b#szódj meg! Már bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!