Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezhet irántam valamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet irántam valamit, vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha egy férfivel már lefeküdtem és ez nem egyszeri dolog, és mindennap beszélgetünk, és keres, és időközönként találkozgatunk, és smseket írkál, amikben előfordul a hiányzol, megszeretgetnélek szavak, és drágámnak hív, és sokat ölelget és csókolgat és folyamatosan dícsér, akkor ez a srác szerelmes, vagy csak szeret velem lenni? Nem tudom eldönteni:( Tudom hogy ezt nekem kell rajta látni illetve érezni, de szerintetek szerelmes, vagy csak érez valamit ami még nem szerelem. Ez a kapcsolat több mint 2 hónapja tart, de nem járunk, csak együtt vagyunk...A pasi 33 éves, ezért is nehéz ezt eldönteni, lehet hogy számomra ezek a dolgok többet jelentenek és csak beképzelem magamnak hogy szeret. Én 21 éves vagyok. Köszi a válaszokat előre is
2009. nov. 13. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem kezd kialakulni benne a szerelem, csak ne nyaggasd :). Amúgy van bnője a srácnak? Mármint rajtad kívül?
2009. nov. 13. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nincs senkije. A volt barátnője zaklatja, de vele egyáltalán nem foglalkozik, nem szereti őt, és idegesítőnek találja hogyha valaminek vége van akkor minek zaklatja. De félek vele összejönni, mert én azt akarom hogy szeressen, és nem tudom hogy mennyire tart engem komolynak, úgy hogy ennyi a korkülönbség köztünk. Nem akarok csalódni.
2009. nov. 13. 16:04
 3/4 A kérdező kommentje:
De nem szoktam tőle kérdezgetni hogy szeret-e, mivel nem járunk. Nem fárasztom ilyenekkel.
2009. nov. 13. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem valami tényleg alakul nála,az h ez szerelem-e azt nehéz eldönteni így... mindenesetre jó jel,hogy ennyire kimutatja hogy fontos vagy neki! ha csak hülyítene, akkor kevesebbel is beérné...
2009. nov. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!