Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beucika kérdése:
Mi a baj vele? Miért van ez? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Régebben a párom rendesen terrorba tartott.Nagyon sokszor minden ok nélkül nagyon megvert és a szülei se tudták megnyugtatni.Szerencsére ez elmúlt.Azóta csak ketten élünk, de néha megint bekattan...Nem bánt, csak úgy érzem bántana.Konkrétan a húgával beszélt telefonon és arról beszéltek milyen középiskolába menjen.A párom mondta, hog legyen ingatlanközvetítő.Én meg modtam, hogy dehát az nem középiskola, hanem okj.Erre bevörösödött a szeme,ideges lett.Én otthagytam, ne legyen vita.Erre szól hogy menjek oda (a huga a telefonban van még mindig).Oda megyeek és elkezd törni zúzni(épp evett) és elkezd velem kötözködni.Hogy engem nem is érdekel a huga,stb(holott többet törődök vele, mint Ő)+nézte, hogy mit törhet szét..Én az igazságtalanság érzete miatt széttörtem egy tányért és kimentem az udvarra.(Egyébként ha ideges nagyon félek tőle, mert mint mondtam régeben sokat ütött,mostanában a ruháimat, virágaimat gyilkolja...)Erre utánam jött és elkezdett fenyegetőzni,meg hogy mehetek haza...stb, meg azt mondta, hogy én direkt törtem szét a tányért, hogy a huga ne jöjjön hozzánk.....Nagyon fáj nekem.És nincs senki akivel megtudnám ezt beszélni.Anyának nem akarom mondani, barátnőm nincsenek.Egyébként ilyen kb.1 hónapban egyszer fordul elő,amúgy nagyon kedves velem.Csakhát ez nagyon rossz.És ráadásul utána úgy tesz, mintha mi sem történt volna...Mi lehet a baja?Ne mondjátok, hogy szakítsak vele, mert ő volt az első szerelmem régen és már éve vele vagyok.Nagyon szeretem nem tudnám elképzelni az életemet nélküle,d ez így nem megy.Menjünk terápiára?Vagy mi legyen?köszi a válaszokat! 25éves vagyok2013. okt. 26. 21:45
1/3 anonim válasza:
Igen. Ő menjen pszichoterápiára. Beteg.
2/3 anonim válasza:
jaja igaza van az első kommentelőnek! amúgy meg te miért voltál ennyire nyámnyila! Rám 1X kezet emelt volna nem csak hogy úgy összevertem volna hogy az orvos összekeveri a kezét a lábával hanem ha nem tanult belőle még a konyhakést is. anyakához fogom az éjszaka, hogy ha még 1X ilyet csinál neki meszeltek! legyél kicsit tökösebb! bátran! ha megüt olyat levágsz neki a gégéjére hogy ott fullad meg! komolyan lököm az igét! az ilyen nőket mint maga valahol sajnálom meg haragszom rájuk!!! NE HAGYD. MAGAD!
3/3 anonim válasza:
Hagyd el.Megéri hogy orokos rettegesben elsz mikor durran el,es ha o ugy latja jonak megver,megut.Kerlek.Ne tedd ennek ki magad 25evessen.
Hagyd ott keress olyant aki mindent megadna neked,es halas hogy vele vagy.Nem ilyennel aki ekkora taho es nem tudja kezelni az erzelmi kirohanasait.
Ha megoldast akarsz szakits vele.Szerintem.
Bocsi.Azert irtam ilyent mert teljesen apukamat latom benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!