Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy hiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy hiába kezdek egyre felnőttesebbé válni (fejben is), nekem egyre inkább az alakul ki bennem, hogy én sajnos csak a tini lányokhoz tudok vonzódni?

Figyelt kérdés
Hiába vagyok még fiatal és ráadásul koromnál is jóval fiatalabbnak szoktak nézni emberek, attól még tudom, hogy ez nem maradhat így örökké, egyszer én is leszek mondjuk 40-50 éves, mégis félek, hogy sosem fogok tudni még egy 30-as nőhöz sem, mert egyszerűen nem olyan bájosak, cuki, játékosak, tapasztalatlanok, nekem meg az tetszik, ha egy lány félénk, aranyos, kedves, humoros, játékos, huncut és perverz kicsit. Legutóbb is egy 14 éves lánnyal kavartam, pedig már 23 vagyok. A poén, hogy aki látott vele mind elhitte, hogy korabeli srác vagyok annyira fiatalnak néztek a szülei is például. Mégis érzem belül, hogy ez így nem jó, ideje lenne felnőni és idősebb nőkre hajtani, mégis valamiért sokkal jobban kijövök egy 14-16 éves lánnyal, mint egy idősebbel, ráadásul az is zavar, hogy jobban is vonzana szexuálisan a fiatalabb, tapasztalatlanabb lányok. De egyben járni szeretnék velük, csak a korkülönbség miatt kell folyton parázni.Emiatt, ha jól alakulnak a dolgok mondjuk egy 14 éves lánnyal, utána ösztönösen elmenekülök és nem is találkozom többé a lánnyal, valahogy bepánikolok meg jön az érzés, hogy mindneki elítélné úgyis meg nem akarok bajt sem a nyakamba stb. Pedig minden vágyam egy normális kapcsolat, amiben őszintén szeretjük egymást egy lánnyal ketten. A baj, hogy én csak egy fiatal, tini lánnyal tudom elképzelni magam valamiért.
2013. okt. 25. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet önbizalomhiány, mert egy tapasztalatlanabb lánynak nem nagyon vannak elvárásai, meg nincs összehasonlítási alap.

Azért gondolkozz el a dolgon. Az exem ugyanígy volt, 24 éves voltam, ő meg a 18 éves énemről ábrándozott. És egyébként meg volt lőve, ha pl. az ágyban bármilyen elvárást támasztottam (pl. én kezdeményeztem, ezáltal "kényszerítve" őt a szexre). Nem is tartott sokáig a dolog.

De volt olyan udvarlóm is, már nem fiatal, aki előre megmondta, hogy lehetünk együtt, de amint betöltöm a 30at, szakít, mert minden barátnőjét kidobta eddig a 30. születésnapján, 30 fölött ugyanis már öreg. Hát valamiért nem lett köztünk semmi :D

Hosszútávon meg kell tanulni a másikban az embert látni. Kortól függetlenül.

2013. okt. 25. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért ismerve a 14-16 éves lányok életstílusát, gondolkodásmódját, mindennapos problémáit, igencsak elgondolkodnék, ha csak velük találnám meg a közös hangot...

Egyáltalán miről szoktatok beszélgetni? Ez komolyan érdekelne!

2013. okt. 26. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy úgy érzed, nem tudnál bánni egy komolyabb nővel, akinek már vannak tapasztalatai az életben.

amúgy meg mi lesz, ha összejössz most egy 14 éves lánnyal, és komolyan beleszeretsz? Amint betölti a 18-at kidobod akármennyire is szereted, csak mert már nem tinédzser?

2013. okt. 26. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!