Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek másfél méter magasságkülönbség a lány javára soknak számít? Egy elég érdekes felvetés és egy kis közvélemény kutatás!?
A kérdés nem provokatív jellegű.
Szóval délelőtt is írtam ki erről egy kis szösszenetet de csak 3 normális válasz érkezett, márpedig én jóval több ember meglátására lennék kíváncsi :)
Az egész arról jutott eszembe, milyen lenne, ha a lány/nő hordozná a tenyerén a férfit, szó szerint.
Szóval, az alapszituáció: Párkapcsolatban van egy férfi és egy nő de a férfi összemegy úgy 15-20 centi alacsonyra, az ok lehet bármi de a kérdés szempontjából legszerencsésebb, ha azt mondjuk a nő boszorkány és véletlenül összezsugorítja a férfit, viszont az érzései mit sem változnak. Először is, szerintetek párkapcsolatnak lehetne nevezni egy így kialakult helyzetet?
Férfiak, lehetségesnek tartanátok azt, hogy továbbra is normális ütemben, a megszokott módon (már amennyire meg lehet ezt szokni) folyjon tovább a kapcsolatotok?
Mindezek után is ugyanúgy szeretnétek azt a lányt még akkor is, ha nem tudna visszaváltoztatni?
Kíváncsiak lennétek önszántatokból is, ha az állapot nem lenne permanens hanem mondjuk 3 napig tartana?
Feszélyezve éreznétek magatokat a kapcsolatban, ha a párotok legalább 100-szor akkora méretű lenne mint ti? (ugye kb fél kilósak, ha lennétek)
Az egész helyzet inkább izgatóan vagy félelemmel teli hatna rátok?
Nők, a kérdések nagyjából ugyanazok olyan változtatásokkal, hogy
Megtennétek ezt a párotokkal kíváncsiságból úgy 3 nap erejéig?
Nem feszélyezne titeket, hogy a kapcsolat normális esetben erősebb fele ennyire eltörpül mellettetek?
Éreznétek lelkiismeret furdalást, ha ez tényleg megtörténne de tudnátok, hogy nem marad így sokáig?
Ha összevesznétek akkor visszaélnétek a helyzetetekkel?
Ja igen, nem szívtam semmit, nem bolondultam meg, nem vagyok elmebeteg sem perverz állat, sem egyéb olyan negatív jelzővel illethető valaki ami a válaszban még előfordulhatna.
Egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
(a kép sejthető ki(k)nek szól :) )
Már gyűlnek is a vamzerok :D
Egy technikai kérdés:
Ujjazás,meg egyéb helyett,egyszerűen csak felnyomna? :D
"a férfi összemegy úgy 15-20 centi alacsonyra"
Jó, de a dákóm lehet 25cm?
Nagyon élénk fantázia és egy tegnapi beszélgetés boszorkányokról és szirénekről. Elég sokszor elrugaszkodom a realitás talajáról.
De miért van az, hogy ilyen döbbenetet váltott ki egy teljesen érthetően megfogalmazott kérdés?
A fő cél azt lett volna megtudni, hogy mások szerint is fent lehetne-e tartani egy párkapcsolatot (mondjuk most 3 napig) úgy, hogy a férfi férfi marad a nő pedig nő.
Nem az lebegett a szemem előtt hogy nézne ki a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!