Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fingás a párod elött ciki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fingás a párod elött ciki?

Figyelt kérdés
már kb. 4 hónapja vagyunk együtt és mindig nagyon kell finganom, de elötte nem merek. mit tegyek szerintetek?
2009. nov. 13. 00:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Persze valahogy törekedni kell arra, hogy kulturáltan intézd el.
2009. nov. 13. 09:43
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Én csaj vagyok, és nagyon fingós:-) A volt férjem előtt nem mertem, 16 év, hát elég hosszú és keserves volt ilyen szempontból. A mostani párommal viszont versenyben fingunk, nagyon felszabadító:-), jókat röhögünk.

Ezt nem értheti az aki csak néha néha pukizna egyet, de akinek ez napi szinten ingere az megérti amit írok.

Szerintem kédezd meg hogy ő ezt hogy intézi, lehet hogy még örül is neki, mert ő is küzd a visszatartással. Ha meg nem, akkor mondd el hogy te igen, és zavarná e ha természetesen működnél mellette. Sok sikert:-)

2009. nov. 13. 09:47
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem ciki. Mi szoktunk egymás előtt, aztán jókat röhögünk rajta. Mondjuk leginkább a párom fingós (ő a pasi), én büfizős vagyok.
2009. nov. 13. 09:49
 14/22 anonim ***** válasza:
állj mögé, ott nem ciki. de előtte az.
2009. nov. 13. 09:50
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Én 6 éve nem fingok előtte... :D
2009. nov. 13. 13:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod nem ellenzi ez csak belsőségesebbé teheti a kapcsolatotokat mert más előtt nem csináljátok.... És aki nem érett hogy ilyesmiről beszélgessen az ne írjon ide semmit...
2009. nov. 13. 13:04
 17/22 anonim ***** válasza:
69%

Hát nem tudom... a barátom előttem csinálja, ilyenkor együtt rögögünk rajta.. de én nem lennék képes előtte eresztgetni, ha kell, akkor kimegyek a mosdóba vagy úgy teszek, mintha hirtelen a lakás egyik távoli pontján lenne dolgom és ott eresztem ki...

23 L

2009. nov. 13. 14:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem
2009. dec. 29. 19:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem ciki, de szerintem jobb ezt a témát megbeszélni (!). Komolyan. Nekem már volt olyan pasim, akinek egyfolytában recsegett a gatyája, és ő nagyon viccesnek találta ezt, poént űzött a szellentésből, holott tudta, hogy ez engem zavar.

Más az, ha egyszer-egyszer véletlenül kicsusszan egy-egy.

Nem tudom, de én például a családi körben sem szoktam soha, gyerekkoromból sem emlékszem ilyen élményre. Ez attól is függ, hogy nevelik az embert otthon.

Ugyanúgy, mint ahogy a büfögést is csendben intézem el. Mind a családban, mind az aktuális párom előtt.

De azt mondom, ha mindkét félnek belefér, hogy hangosan intézzék egymás közt, akkor ez az ő dolguk, egészségükre. :D Az a lényeg, hogy ne legyen belőle konfliktus.

A képlet tehát: vagy 2 fingós, vagy 2 nemfingós, de ha egy fingós és egy nem fingós van együtt, akkor bizony kellenek a kompromisszumok.

2011. ápr. 21. 17:59
 20/22 anonim ***** válasza:
1/19 pont a leveses puki a legjobb főleg a frankfurti leveses🥰🥰🥰
2020. okt. 10. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!