Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szégyenli a barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szégyenli a barátja hímvesszőjének vastagságát?

Figyelt kérdés
Én meg a barátom már lefeküdtünk egy ideje, nemrég a barátnőm is szerzett magának egy pasit és most pettingelnek. És mi néha megbeszéljük az ilyen "szexuális dolgokat" és kb. 2 hete azt mondta, hogy amikor megfogta a barátjának, akkor nem volt olyan hű, de vastag.Rá 1 hétre meg azt mondta nekem, hogy nem számol be arról, hogy a barátja milyen méretekkel rendelkezik. Aztán ő óvszerbe veri ki a barátjának, hogy ne legyen spermás semmi. És én mondtam, hogy nekem meg a barátomnak van 10 db 53 +/- es óvszerünk és eladjuk nekik olcsóbban, ha jó. (mert a "nem olyan hű, de vastag" mondat után gondoltam, hogy az jó lesz nekik) De ő erre azt mondta hogy nem veszi meg, mert ha mégse annyi mérete a fickójának, akkor nem akarja azzal megbántani, hogy "alulértékeli". (mert ő azt mondta, hogy nem tudja hanyas kell a barátjának, mert nem nézte hanyas). Erre tegnap elmentünk óvszert venni (engem kért meg, hogy kísérjem el, mert a barátja nem ér rá) és ott mondta, hogy a barátjának 53-as kell, nézzünk már olyat. Na most akkor mi van?Ő szégyenli, hogy a barátjának mekkora? (mert ő csak annyit tud, hogy az én barátomnak 53-asnál nagyobb kell, de azt nem, hogy hanyas)És engem tényleg nem érdekel, hogy mekkora van a pasijának, de akkor mit hadovál itt a méretekről, hogy akkor nem tudja mekkora kell, de a boltban kiderül, hogy mégis?Nem igazán értem...
2013. okt. 24. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt 5 mondatban meg lehetett volna fogalmazni.

Mi a kérdés?

2013. okt. 24. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Szállj le a témáról, törődj a saját pasid farkával! Mi meg honnan tudjuk, hogy szégyenli-e, vagy sem??
2013. okt. 24. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát téged biztos nem érdekel csak már a GYK-ra is kiírod.
2013. okt. 24. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Most mi a kérdés?
2013. okt. 24. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy ez téged miért foglalkoztat.
2013. okt. 24. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Mekkora egy ku.va vagy hogy csak a fa.zméretekkel tudsz foglalkozni és még a a barátnőd fa.zijára is lecsapnál.
2013. okt. 24. 20:40
 7/10 Balanus_concavus ***** válasza:
Csak egy dolgot tehetsz, mérd le a barátnőd pasijának a farkát geometriai módszerekkel.
2013. okt. 24. 20:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok k..va. A kérdés pedig az, hogy most akkor szégyenli, hogy a barátjának kicsi van? (nem csapnék le a pasijára, szerintem nem egy főnyeremény, az én barátommal tökéletesen megvagyok már 3.éve :D )És nem csak a méretekkel foglalkozok. De most ezt hiába bizonygatnám, ha nem is ismertek...
2013. okt. 24. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
De a méretekkel foglalkozol.
2013. okt. 24. 20:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké, ha te jobban tudod, mint én xD Nem, én azzal foglalkozok, hogy mit hadovált itt össze nekem, hogy nem tudja hanyas, aztán meg mégis.És ezt nem értem.Ezért kérdeztem, hogy szégyenli-e.Ennyi.
2013. okt. 24. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!