Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a barátnőm biztonságban érezze magát a kapcsolatunkban?
Nem hiszem, hogy hűtlennek gondolna, vagy ilyesmi. Egyszerűen fél valamitől, és olyankor nem szívesen veszi, ha kedveskedem, szex meg abszolút szóba sem jöhet. Máskor meg tök jó fej. Hogy van ez?
A szeretkezésre is viszonylag kevés az igénye... Ez zavaró. Vagy ez talán lehet attól mert nem étkezik egészségesen?
beszélgess el vele, többször.
teremtsétek meg előtte a megfelelő időt és helyet a dumához.
mert így előbb utóbb belefáradsz a bizonygatásba és kampó.
az ő önbizalomhiánya pedig nem a te problémád. ezt azé ne feledd
Na ez akár rólam is szólhatna. Én akkor viselkedtem így, mikor nem tudtam, hogy merre is tart valakivel a kapcsolatom.
Persze lehet, hogy nála teljesen más a probléma, de én szeretem tudni egy bizonyos idő után már azért, hogy a másikban felmerül-e, hogy ez akár örökké is tarthatna, vagy mindketten azzal a tudattal vagyunk benne, hogy nem tervezünk ilyet semmiképp csak tart amíg jól érezzük magunkat és kész.
Én ezt az alapvető hozzáállást szeretem tudni, és akkor nem vagyok bizonytalan. Persze a komolyan tervezést ne úgy értsd, hogy a gyerekeink nevéről kell fantáziálgatni vagy, hogy kérje meg a kezem, nem, csak azért benne van az emberben, hogy van-e ilyenre esély, vagy semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!