Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam el a szüleimnek, hogy ő lett a barátom?
A barátommal már elég régóta alakulóban volt a kapcsolatunk, már pár hete ténylegesen is együtt vagyunk, rengeteg ismerősének bemutatott már, a családjának is, én viszont még a legjobb barátnőmön kívül senkinek nem is említettem a dolgot, mivel egy mondjuk úgy "celeb"ről van szó. El tudom képzelni milyen reakciók lennének erre, és ezt amíg lehet szeretném elkerülni.
Viszont a szüleimnek mindenképp el szeretném mondani, de mégis mit fognak szólni? Alapból 10 évvel idősebb nálam, na meg ez, hogy szinte minden nap hallani lehet róla, nem tudom hogyan fogadnák... Hogy vezessem fel a dolgot?
(Légyszi ne kezdjétek el kérdezgetni, hogy kiről van szó, teljesen lényegtelen. És nem Fluor, meg SP meg társai, nem is ez a megasztáros-x faktoros vonal...)
Repper?
ki az, privibe elmondod, nem adom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!