Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ki szenvedett úgy mint én?
Tegnap este barátnőm rávett, hogy nézzük meg a Szex és New York 2 című filmet... nagy nehezen belementem, adtam neki egy esélyt hátha, de emberek, én majdnem eret vágtam magamon annyira nem bírtam nézni azt a szennyet, ezt az ökörséget úristen nem hiszem el, rosszabb volt mint fogorvoshoz menni, jól össze is vesztünk mert nem bírtam...
Kinek kellett kiállnia hasonló "kínzásokat"
én a szulejmántól purcanok ki
de a viharok se semmi, amikor hazajövök délután melóból és kajakkor azt kell néznem.
ettől a kettőtől meghalok!
Gyenge vagy. Az én barátom csendben végigszenvedte az első részét. Szép bosszú volt...:D
GYENGE!
Hát azért a barátok közt is odab.@sz nem gyengén, nem tudom, ki képes azt a haszontalan idiótaságot nézni...
A szulejmán pedig szintén rettenetes, vontatott cselekmény, a történelemhez nem sok köze van, folyamatosan szól alatta az agyzsibbasztó zene, stb.
Olvass Nők lapját vagy Kiskegyedet.
Ezek még női szemmel nézve is borzalmasak.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!