Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Ezt jelentette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ezt jelentette be ma a párom!

Figyelt kérdés
24 éves fiú, egy kis faluban lakunk mindketten (nem ugyanabba a faluba) és most szűnt meg a munkahelye. (ebben a faluban ahol ő lakik). És azt mondta, a nagyvárosban ami kb 20 kmre van tőlünk, ott lenne egy meló, de be kéne költöznie albérletbe. Ez még hagyján, de nem egyedül! Egy csajhoz menne akivel közösen fizetnék az albérletet! Egyik haverjának a volt bnője a csaj és a pasimnak állítása szerint nem tetszik.... Más lehetősége nincs, busszal nem akar járni( kocsija nincs), nem fizetnék a busz útiköltséget. De kérdem én, az albérletfizetés az jobb? Mi a véleményetek? Félek. Én nem tudnék vele elköltözni, erre most nincs lehetőségem. 2 éve vagyunk együtt.
2009. nov. 12. 20:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy tetszik neki az a lány. De az biztos hogy életmódot akar váltani, amihez jó ürügy a munka.

Lehet hogy csak a szüleitől akar külön menni, és így akar új, önálló életet elkezdeni.

az, hogy szakíts-e vele, attól függ, hogy veled milyen. Ha úgy érzed, hogy szeret, akkor nincs gond, nem fognak rámászni. Nekem is volt olyan barátom, aki lánnyal lakott együtt albérletben, ismertem is a csajt, semmi gond nem volt. Ha meg akar csalni téged, koránt sem biztos hogy a lakótárssal teszi, más lányt is felcipelhet, és a lakótárs meg falazni fog neki. Szóval önmagában az, hogy lányhoz költözik semmit nem jelent.

ha viszont úgy érzed, hogy valami nem stimmel a veled való viszonyában, megváltozott, akkor lehet hogy előled menekül. De ez nagyon hamar kiderül, ha soha nem fog ráérni, mert meló így - meló úgy, meg fáradt, meg most haverozik, akkor egyértelmű, hogy le akar építeni.

2009. nov. 13. 13:35
 12/17 anonim ***** válasza:

akkor újra leírom, mert úgy látszik nem vágjátok: ha a srácnak mennie kell, menni fog. de ha nem kell, csak ártasz a kapcsolatotoknak a féltékenységeddel.

de te tudod, kösd magadhoz, nőj a nyakára, fojtsd meg. és akkor majd titokban nyomja. :D

2009. nov. 13. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:
20 km az tényleg nem sok!!! Én naponta 40 km-et járok.. suliba!
2009. nov. 13. 15:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, tudom róla hogy életmódot is akar változtatni, nem akar az anyjánál lakni, unalmas így az élete, a faluban nem lehet sok mindent csinálni. Ma már beszéltünk telefonon, azt mondta hülyeségen pöccenek be, bízzak meg benne. Kérdeztem tőle, mit szólna ha én állnék elő ilyen ötlettel, azt mondta nem esne neki jól. Nem tudom, mitévő legyek. Félek hogy el fogunk egymástól hidegülni, a nagyvárosban éli majd a világát (esetleg csajozik). :(((
2009. nov. 13. 19:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Első válaszoló köszönöm, aranyos vagy!
2009. nov. 13. 19:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Elsö:Nincs mit!:D Kiváncsi vagyok,hogy mi lesz!
2009. nov. 14. 14:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem költözik össze a csajjal nem jött össze. A mamájánál lakik.
2009. nov. 17. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!