Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan, aki már ütötte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki már ütötte meg a barátnőjét? Nem verésre, csak pofonra gondolok. Az ilyennek mindig van oka, minden esetben a pasi a vadbarom? Vagy van indokolt esete?

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 20:37
1 2
 11/17 Bajusz20 ***** válasza:
Sosem ütnék meg egy lányt,aki olyat tesz az nem férfi.
2013. okt. 23. 23:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Ütés még sosem volt, egyik részről sem, de lökdösődés meg a másik ruhájának megrángatása már igen. Ritkák veszünk össze, főleg társaságban, de olyankor mindenki hátrál egy lépést tőlünk... :D
2013. okt. 24. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Soha de soha...

Bármilyen mérges is voltam egy lányra sosem emeltem rá kezet, még csak meg se fenyegettem..

Ha egy nőt bántani akarok nem fizikailag fogom, sokkal jobb módszerek vannak erre, pár mondattal tízszeres kárt okozol mint egy pofonnal, ha ésszel csinálod még a férfiasságodat is megőrzöd(mert valljuk be aki kezet emel egy nőre az nem férfi) és példát is statuálsz a leányzónak, hogy mindennek megvan a maga következménye..

2013. okt. 24. 23:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok azt kihagytam, hiába csak szóban de egy nőt akkor is nagyon ge*i dolog bántani, ezért csak akkor folyamodok ehhez ha megbizonyosodtam affelől, hogy tényleg megérdemli a helyrezökkentést, de ha lehet mellőzöm.

Most az hogy nem akkor jön amikorra mondta... Semmire nem ad okot..

A gyengébbik nemet szeretni kell, nem bántani..

2013. okt. 25. 00:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Az utcsóról példát lehet venni mert így működünk mi nők!
2013. okt. 25. 09:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Na igen.... nem baj, már ki is dobtam....
2013. okt. 25. 09:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Jól tetted!!!
2013. okt. 25. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!