Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lephetem meg? Miket csinaljak, h ne felejtsen el a fél év alatt?
Figyelt kérdés
a baratom elmegy katonanak, van még 2 hetunk. mivel lepjem meg? rengeteg szex? vagy mi legyen, h ne lépjen félre?2009. nov. 12. 16:46
2/9 A kérdező kommentje:
ok.. de azért mégis.
2009. nov. 12. 16:50
3/9 anonim válasza:
Mélytorkos szopást próbáltad már? :)
4/9 A kérdező kommentje:
igen.. de nem a kedvencem. ugyh, vmi hasznalhatobbat.
2009. nov. 12. 16:54
5/9 anonim válasza:
Vegyél egy bilincset. Erotikusan bilincseld ki az ágyhoz szexi fehérneműben.
Kezdj el lovagolni rajta, és amikor már majdnem elmenetetek, egy szikével a mellkasába vágd bele a neveteket, mindezt egy szivecskébe.
És igy nem csak fél évre emlékszik rád! "tüpptürüpp"
6/9 anonim válasza:
Hát ez nem valami bíztató,ha eleve úgy indulsz ki ill. azt mondod hogy "ne lépjen félre". Az én párom is katona,egy kicsit messze van,de soha nem gondoltam erre... Amúgy meg ha netán félrelép mit tudsz csinálni? Nem állhatsz a sarkába...ez van... :S
7/9 A kérdező kommentje:
de en nagyon félek attol h félrelép. elmondása, és azok szerint, amiket csinal, megtesz értem, szeret. de voltak már botlásai.. nem konkrétan megcsalas, de ő is azt mondta utolag, h fölösleges volt. vegulis semmi komoly. én mégis félek. 2 éve vagyunk egyutt.
2009. nov. 12. 17:01
8/9 anonim válasza:
A bizonytalanság a legrosszabb, kérd meg hogy keféljen félre.
Így nem leszel bizonytalan, és még kellemes meglepetés is érhet ha nem kefél félre. :D
9/9 anonim válasza:
Ha tényleg igazán tiszta szívből szeret,akkor nem fog téged elfelejteni fél év alatt (sem)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!