Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki 10-15 éve van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki 10-15 éve van kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Lenne 1-2 kérdésem! Sokat változott a kapcsolat? Meddig tartott a szerelem,mikor lett csak szeretet és ragaszkodás? Volt gond esetleg hullámvölgyek a szexuális életben?

Ha valaki tud válaszolni azt köszönöm! Esetleg azt megírhatod hány éves kapcsolat?

2013. okt. 22. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

1. alapjában nem

2. kb. 5 évig

3. nem nagyon, nagyjából egyforma. kicsit ritkult, de minőségileg ugyanolyan jó

4. 20

2013. okt. 22. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Én lassan 15 éve kapcsolatban vagyok, csak nem ugyanazzal. (Sorry a trollkodásért.)

Egyébként igen, minden hosszú kapcsolatomban volt gond a szexualitással. Bámulatos érzékkel tudom kiválasztani a heti 1 max-os csajokat, miközben én napi 1 min. vagyok. A szerelem, ha nem tesznek érte, legfeljebb 3 évig tart, utána szeretet+ragaszkodás+tűzben edzett bizalom lesz belőle (ha volt tűz, ami megeddze, és volt szándék is együtt maradni). Azt kutatom, hogyan lehet ugyanaz iránt az ember iránt újra szerelemre lobbanni.

2013. okt. 22. 21:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha rájössz írd meg! Nagyon érdekelne! Szeretnék tenni a kapcsolatomért de valahogy semmi nem jön be!
2013. okt. 22. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
11 éves. Változott a kapcsolat. Más is lett, de jobb. Szerelmes vagyok belé a mai napig, és viszont. A ragaszkodás nekem kevés lenne.imádom, hogy ma is megremeg a gyomrom, ha mesziről meglátom. A szex is jó, nagyon is, ez mind a kettőnknek elég fontos. Hullámvölgy nalunk pl a lakasvasarlas volt. Nagyon stresszes időszak. Aztan az első gyerek erkezese. Nagyon uj volt. Belejöttünk, lett meg kettő. Biztos lesznek meg nehezebb időszakok, de úgyis átvészeljük. Mert meggyőződésem, hogy jól vAlasztottam párt :-)
2013. okt. 22. 21:48
 5/6 A kérdező kommentje:
3-as gratulálok és sok sikert továbbra is!
2013. okt. 22. 21:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja 4-es! Bocsesz!
2013. okt. 22. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!