Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki 10-15 éve van kapcsolatban?
Lenne 1-2 kérdésem! Sokat változott a kapcsolat? Meddig tartott a szerelem,mikor lett csak szeretet és ragaszkodás? Volt gond esetleg hullámvölgyek a szexuális életben?
Ha valaki tud válaszolni azt köszönöm! Esetleg azt megírhatod hány éves kapcsolat?
1. alapjában nem
2. kb. 5 évig
3. nem nagyon, nagyjából egyforma. kicsit ritkult, de minőségileg ugyanolyan jó
4. 20
Én lassan 15 éve kapcsolatban vagyok, csak nem ugyanazzal. (Sorry a trollkodásért.)
Egyébként igen, minden hosszú kapcsolatomban volt gond a szexualitással. Bámulatos érzékkel tudom kiválasztani a heti 1 max-os csajokat, miközben én napi 1 min. vagyok. A szerelem, ha nem tesznek érte, legfeljebb 3 évig tart, utána szeretet+ragaszkodás+tűzben edzett bizalom lesz belőle (ha volt tűz, ami megeddze, és volt szándék is együtt maradni). Azt kutatom, hogyan lehet ugyanaz iránt az ember iránt újra szerelemre lobbanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!