Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton azzal kerget az őrületbe, hogy menjek és dolgozzak. Szerinted?
dolgozni kell.....de ha nem megy és nem szeretted azt a munkát akkor ne csináld keress mást, most én is munkát keresek mert másfél év után ráuntam a munkámra.....:S:S:S
per pill semmi munkám sincs, de nem is érdekel nincs senkim így nincs ki beszóljon...ennyi!!!!!!
Veronika...a te érdeked is hogy legyen munkád.
Egyrészt mert lesz saját kereseted.Arra költesz,arra teszel félre amire akarsz
Másrészt megbecsült leszel...magabiztosabb
Egyébként hány éves vagy ? Mi a végzettséged ?
Még sima érettségivel is találni pl call-centeres melót..stb
A kétnapi 12 óra meló nem hangzik rosszul..mit is kellett csinálnod ?
Kedves druszám, én is munkanélküli vagyok nálunk nem csak a párom de a szüleim is noszogatnak, hogy dolgozzak. De sajna még a városiaknak sincs munka nemhogy nekem falusinak. De itt alapjában véve belső késztetésnek KELLENE LENNI. Maslow szükségletpiramis. Ez által válsz hasznossá, érzed értékesnek és kiteljesedettnek magad és élhetsz harmónikus életet.
De nemcsak önbecsülési szempontból hanem a párkapcsolatunk szempontjából is nagyon fontos, hogy legyen munkád. A párod ugyanis ettől tudna felnézni rád. Ha nem csinálsz egész nap nagy büdös semmit nem lesz miről mesélned, nem lesz miért felnéznie rád igy nem fog tisztelni előbb utóbb ellaposodik a kapcsolatotok és szétmentek. A mai világban nem lehet háztartásbeli egy nő már csak jogilag sem. Nekem nem hiányozna, hogy a párom a fejemhez vágja, hogy ő hoz többet haza. Gyerekneveléshez meg nem is mondom, hülye a felfogásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!