Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai világban miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban miért nem akarnak egymáshoz menni az emberek? (férjül/feleségül)

Figyelt kérdés
Csomóan azt monják, hogy az csak egy papír, meg hogy nem is fontos a házasság. Ennyire modern korban élünk már, vagy én vagyok túlságosan lemaradva?

2013. okt. 21. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nagyon szeretnék egyszer összeházasodni a barátommal. Jelképes, de erős értéket hordoz még számomra ez a "papír".
2013. okt. 21. 20:53
 12/13 BlackSword ***** válasza:
Először is lehet felhajtás nélkül házasodni és vállni is... És nem csak egy papír, mert jogi következményei is vannak...
2013. okt. 21. 21:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Én voltam azért mostanában néhány esküvőn és ez ugye csak az én baráti köröm. Nagyon sok, több éve jól működő házasságról tudok, a miénk is ilyen.

Régen a házasság szinte kötelező volt, legalábbis az emberek hajlamosabbak voltak megszólni azokat, akik egyedülállók maradtak. Hát még azokat, akik házasság nélkül éltek együtt.

Ez az idők során változott, ma már mindenki szabadon dönthet anélkül, hogy szégyenben maradna emiatt.

Egyébként természetesen nem csak egy papír a házasság, hiszen azért vannak társadalmi, jogi következményei, csak vannak, akiket ez nem érdekel, akiknek ez nem jelent igazán semmit.

Társadalmilag elismerten ma is a házasság az együttélés legszorosabb formája. De ez az érzelmeken nem változtat, nem a házasság miatt szeretünk meg valakit.

Szerencsére mindenki megválaszthatja, hogy akar a párjával élni, házasságban, élettársi kapcsolatban, vagy csak úgy összebútoroznak. Kinek kinek ízlése szerint.

2013. okt. 21. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!