Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért nem vágynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem vágynak a testiségre?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 18:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
39%
"vágynak, de nem annyira mint a férfiak" Ez pedig tény. A férfi arra lett kódolva hogy minél több nőt termékenyítsen meg, fajfenntartás, ismerős szó? A nőben nincs meg ez az ösztön, inkább a gyereknevelésre, az utód gondozására és a család fenntartására. Persze nem az olyan nőket értem ide, akik éjjel-nappal csinálnák, de aki meg nem kívánja ilyen sűrűn, az szerintetek hülye vagy nem normális?
2013. okt. 21. 19:14
 12/29 anonim ***** válasza:
#11 Aki nem kívánja annyira, az ritkább, ha már általánosítani akarsz, a többséget vedd figyelembe, a többség pedig ugyanannyira vágyik a testiségre mint a férfiak, mert az egy ugyanolyan jó dolog a nőknek is.
2013. okt. 21. 19:18
 13/29 anonim ***** válasza:
#12, ennyi erővel te is általánosítasz, sokan vannak akik örülnek ha egy héten 3 alkalom összejön
2013. okt. 21. 19:26
 14/29 anonim ***** válasza:
Szerintem te arra gondolsz, hogy a szex-re miért nem vágyunk annyira, mint a férfiak. Legalábbis számomra fontosabb az együtt léteknél az összebújások, csókok, simogatások, mint maga az aktus. Ha így nézzünk már ez is testiség :)
2013. okt. 23. 10:20
 15/29 anonim ***** válasza:
Mi is ugyanúgy vágyunk rá, csak mellette vágyunk a romantikára/szenvedélyre is, amire a férfiak egy része nem. (De a férfiak nagy része is vágyik erre..) Ezért van az, hogyha odamész nőként egy pasihoz azzal, hogy "Jössz szexelni?" valószínűleg igent mond, de ugyanígy ha férfi vagy és nőhöz mész oda, lepattint. Romantika és szenvedély mellett lehet, jobban vágyunk a szeretkezésre, mint a férfiak... (Persze van kivétel, van, aki durván szereti... :P)
2013. okt. 23. 10:53
 16/29 anonim válasza:
én már megkaptam h jobban vágyok a sexre mint a pasik szóval szerintem ez nem olyan egyértelmű
2013. okt. 23. 11:42
 17/29 anonim ***** válasza:

a nőknek is fontos a vágy a fajfenntartás szempontjából, mert minél több férfi szexel vele, annál több férfi fogja azt hinni hogy az ő gyermekével terhes, ezért a férfiak megvédik a nőt és a gyereket

amúgy a nők is vágynak a testiségre de ha valaki nem tud jól szeretkezni, akkor nem fogja olyan sűrűn akarni, mert az neki egy csalódás, mikor nincsen rendesen kielégitve

2013. okt. 31. 20:57
 18/29 anonim ***** válasza:
A nők nem vágynak rá,mert már elegük van bellöle hogy a pasik csak azt akarják..
2013. dec. 11. 17:52
 19/29 anonim válasza:
vágynak csak nem hozzak nyilvanossagra
2013. dec. 22. 18:08
 20/29 anonim válasza:
ugyanúgy vágyunk rá, csak mi nem mutatjuk ki minden pasinak... szóval nem az van a "fejünk felé irva" hogy "dugni akarok jöjjön aki csak akar" :P (mint majdnem minden pasinál) hanem értünk meg kell küzdeni, vagy legalább kimutatni valahogy nomrálisan... szeretjük nézni ahogy a fiú teper irántunk úgy, hogy ezt mások is látják. :)
2013. dec. 22. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!