Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igaz lehet, amit a haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz lehet, amit a haverom mondott?

Figyelt kérdés
A haverom a minap azt mondta, hogy manapság úgy lehet csak barátnőt találni, ha a pasi lekever egy-két jó nagy pofont a csajnak, mert az olyan férfias a lányok szemében, amelyik pasi meg rendes, rózsát visz a lánynak, kedveskedik, az mehet a levesbe. Lehet ebben igazság? Amúgy nekem is az a szomorú tapasztalatom, hogy rendes srácként egy lánynak sem kellek...

2013. okt. 20. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Kicsit sem igaz!
2013. okt. 29. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Megint egy baromsággal több.
2013. okt. 29. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Az első fele az hülyeség,amit írsz a pofon az butaság bár szeretik a nők a megalázást és fájdalmat de nem ilyen módon azért.A másik része tőled idézek "amelyik pasi meg rendes, rózsát visz a lánynak, kedveskedik, az mehet a levesbe." ez viszont teljes mértékben igaz szerintem,velem is ezt művelik a lányok,én is mondhatni "megyek a levesbe". A rendes srácokat manapság leszarják a legtöbben,pedig ők tudják igazán mi az a kedvesség,udvariasság és gyengéd bánásmód. :)
2013. okt. 29. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Uuuuuuristen grat
2013. okt. 29. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!