Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baloggie18 kérdése:
Én ezt nem értem már több mint egy éve jöttem össze a barátnőmmel, eddig minden jó volt és a vitákat is lerendeztük . De most mi a baj?
Figyelt kérdés
De kb 2 hete egyfolytában fagyos a hangulat, és nem tudja elmondani mi a baja. Azt mondta egy kicsit megingott most a kapcsolatunk, szóval szeretgessem többet . Én próbáltam de mikor puszilgattam meg ilyenek akkor azt mondta hogy nincs baja mert "MÉG nem akarok szakítani . Nekem itt óriási fájdalmat okozott. De gondoltam majd megbeszéljük és mikor elmondtam a véleményem róla/rólunk/magamról akkor csak hülye fejeket vágott és utánozott . Aztán sikerült valamit mondania de megint más volt szóval egy szere több "baja" van után meg azt akarta hogy csókoljam meg . Most nem érti mint mondok akkor kb semmibe vesz mert én szeretném megoldani szeretném a dolgot . De ez csak egy dolog amiatt kiakaszt . Ilyenek vannak még hogy rám se ír egész nap még annyit se hogy szia, állandóan baja van, alig oszt meg velem valamit . Stb Én nekem ez így nem fog menni ha ezt csinálja. Mi csináljak?2013. okt. 20. 07:55
1/6 anonim válasza:
Szakíts, nem szeret. Ő fél szakítani.
2/6 anonim válasza:
Mi történt kb. két hete? Láthatott egy másik lánnyal? Vagy tettél valamit, ami eltérő a szokásostól?
Voltatok külön bulizni, történt valami? Esetleg megtudhatott rólad valamit a múltadból?
De teljesen mindegy. Állj elé, és mondd meg neki, hogy ne játszon, ne szórakozzon, hanem mondja meg őszintén, mi a baja.
3/6 anonim válasza:
Tudom h le leszek hurrogva,de én akkor csináltam ezt amikor egy másik srác miatt hagytam el az exemet ... Nem akartam bevallani neki hogy van 'kilátásban' más és csak tettem a hülyét ...
21L
4/6 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi ok hogy ő berágjon nem látott másik lánnyal ,nem voltam most bulizni (de megcsalni én nem bírnám és nem is tervezem ) .Én akadtam ki még az első együtt töltött egy évünk alatt "évforduló" mert baromi hülyén viselkedett pofozott a semmiért és mikor puszilni akartam azt mondta ő most csak nézni akar. Aztán azzal idegesített fel mikor mondtam hogy menjünk el valamerre mozi ,bowling vagy bármi csak vele lehessek azt mondta király legyen de egy nappal később már mást tervezett be magának..
2013. okt. 20. 08:15
5/6 A kérdező kommentje:
Ő mindig azt mondta nekem hogy olyan biztos nem lenne hogy megcsalna mert nem bírna a szemembe nézni de ki tudja
2013. okt. 20. 08:16
6/6 anonim válasza:
Sajnos az a helyzet hogy kilátásban van neki valami új fazon. Valahol megismert valakit.. Szerintem ne sok jóra számíts. Van tapasztalatom,40 éves pasi vagyok. Akkor csinálják ezt a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!