Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem fújja fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem fújja fel a párom a történetet?

Figyelt kérdés

Állandóan megy a vita, 7éve vagyunk együtt, van lakásunk, autónk.

Ő neki van állása nekem nincs, állandóan elszámoltat a pénzzel, havonta utal a kártyámra 120.000ft-ot míg ő külföldön dolgozik.

Ebből én fizetem a rezsit, a kaját, az autót, ha baja esik meg csináltatom.

Na és vettem magamnak egy nyakláncot ami 40.000Ftba kerül, és hogy hogyan képzelem, felesleges kiadás.

Ezen borult ki, mivel megtehetjük, és ezért még nem lesz az hogy nincs mit enni.

2013. okt. 19. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ő pénze. Jogosan számoltat el. A nagyobb kiadásokat illene megbeszélni egymással.
2013. okt. 19. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy megtehetitek... de ha nem dolgozol, és ő küzd külföldről a boldogulásotokért, akkor lehet tényleg felesleges kiadás ennyi pénz egy ékszerre...

Egy ilyen drága ékszer lehet ajándék - de ahhoz kell az ajándékozó szándéka is...

Nem írtad, a lakást, kocsit együtt szereztétek, vagy az egyikőtöké volt. Az, hogy nem dolgozol, tartós, vagy átmeneti?

Menj el dolgozni, te is dobj bele annyit a kasszába, mint ő, a fennmaradón pedig ha veszel magadnak valamit, azzal nem tartozol senkinek számadással!

2013. okt. 19. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
csak szerinted
2013. okt. 19. 20:29
 4/7 Ditta323 ***** válasza:
100%
Nézd az ő szemszögéből. Mi lenne, ha ő nem dolgozna csak te, és ő költene ennyit blőd dolgokra? Amúgy jogos a kiakadása.
2013. okt. 19. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ő ott nyomorog, nélkülözik és a saját bőrén spórol,

hogy tudjon haza küldeni pénzt neked.

Te meg elszórakozod?!

2013. okt. 19. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
És te miért nem dolgozol? Ha dolgoznál és lenne saját kereseted akkor arra költenéd amire akarod a sajátmagad által megkeresett pénzt. A párod keres ezért ő mondja meg mire költsd és igen jogosan fújja fel. Eltartott ribi.
2013. okt. 19. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Igaza van a párodnak.Gyakorlatilag ő tart el,te meg elvered a általa megkeresett pénz egy haszontalan dologra.Én is kiakadnék a helyében.Menj te is dolgozni,és abból a pénzből azt vehetsz magadnak,amit akarsz.
2014. aug. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!