Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány?! Húdenagyonrövidezasor.
Figyelt kérdés
4 éve ismerjük egymást, de kb másfél éve kezdtünk csak beszélgetni, de úgy "igazán" csak 1 éve mondanám. Nekem nagyon tetszik, újabban egyre többször padlón érzem magam, mert úgy gondolom, hogy nem tudok vele barátságnál többet elérni úgyse. Interneten tök jól el tudok vele beszélgetni, élőben már viszonylag kevesebbet, de nem felszínes a beszélgetésünk. Nem tudom miért van ez, a barátnőjével meg sok más csajjal is el tudok dumálgatni élőben, neten nem is szeretek de messze lakik csak suliban találkozunk (osztálytársam). Mivel idén vége a sulinak gondolom ő se nagyon akar komolyat, én se tudom igazán mit akarok, de úgy érzem már teljesen bekerültem a "barátzónájába", eddig nem tudtam, hogy hova is tegyem magam nála de mikor írta, hogy erre valók a barátok <3 akkor már elkönyveltem, hogy itt hiba van. Szerintetek is esélytelen vagyok nála?2013. okt. 19. 19:44
1/1 anonim válasza:
Hát barátom, ha 4 év alatt nem jutottál vele semmire bár gondolom ezek alapján randizni sem hívtad el és ráadásul tökéletesen passzolsz a barát zónájába ez bizony esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!