Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban közös facebook?
Figyelt kérdés
Ugye sok ilyen kérdés volt már, kíváncsi vagyok most hol tart a közvélemény.
Ti megosztjátok, vagy megosztanátok, a párotokkal a Fb jelszavatokat, hogy beleláthasson az ottani dolgaitokba?
Szerintem ez a privát szféra megsértése. Attól, hogy kapcsolatban vagyok valakivel, még lehet magánéletünk. Nem két személyből 1 valami izé leszünk, hanem továbbra is két személy, saját barátokkal, ismerősökkel stb... Semmi közöm az Ő beszélgetéseihez és neki sem az enyéimhez. Tudom a jelszavát, Ő is az enyémet, de csak akkor nyitjuk meg egymás fiókját, ha a másik kéri, hogy megnézhesse. Különben eszünkbe sem jut!
2013. okt. 19. 17:52
12/25 anonim válasza:
nem osztanám meg.. de nem azért, mert bármit is rejtegetnék, de ne olvasgassa már amit pl. a barátnőkkel, haverokkal chatelek.. meg engem se érdekelne h ő kiknek mit írt..
2013. okt. 19. 17:57
13/25 anonim válasza:
ja meg ha a barátnőmmel akarnék beszélni és közös voltan a facebja a csávójával le se merném írni
ki tudja épp melyikük van a gép előtt
2013. okt. 19. 17:59
14/25 anonim válasza:
Nincs Facebook-om, mert többek közt felelősnek tartom FB-t az emberi kapcsolatok elsivárosodásáért...
Ha lenne se osztanám meg, ennyi erővel akkor már közös mail címet is csinálhatnánk "x_es_y@gmail.com" és ennek se lenne értelme.
Facebook jelszó megadása szerintem nem a privát szféria megsértése, mivel bármi amit oda kirak bárki is, az onnantól kezdve nem privát, hozzájárul ahhoz minden adat, hogy az oldalt létrehozót gazdagítsa, nekem privátnak minősül hogy én kiket ismerek és épp ezért nem is regisztrálok FB-re.
Én élőben szeretnék emberekkel találkozni nem virtuálisan.
2013. okt. 19. 18:02
15/25 anonim válasza:
semmiképpen sem adnám meg neki a jelszavam és kérném az övét. semmi közünk nincs egymás facebookjához
2013. okt. 19. 18:14
16/25 anonim válasza:
Ettől nagyobb hülyeség nem is létezik. Még házasság esetén sem lenne közös profilom a párommal. Nem érdekel, hogy kivel és mit kommunikál Facebookon. És főleg semmi köze ahhoz, hogy mit beszélek a barátnőimmel pl.
2013. okt. 19. 18:24
17/25 A kérdező kommentje:
NNa gyerekek:) több mint egy tucatnyian válaszoltatok és szinte mindenki elutasítja
ez pár hónappal ezelőtt teljesen fordítva volt!
vagy fejlődik az emberek tudatossága, vagy csak pont a jobbak ültek gépnél:D
2013. okt. 19. 18:38
18/25 anonim válasza:
Nálam max. az egyforma profilkép (amelyen mi ketten vagyunk) jöhetne szóba. Amúgy meg nem foglalkoztat annyira a Facebook.
2013. okt. 19. 18:38
19/25 anonim válasza:
sztem azért nem annyira gyakori ez.. nem tudom mi lehetett hónapokkal ezelőtt:D
2013. okt. 19. 18:42
20/25 A kérdező kommentje:
hát már nem fogom tudni kikeresni a kérdést, de konkrétan azt nyomatták oldalakon keresztül, hogy ez alap, mert ez a jele, hogy megbízik a másikban.. ebből a véleményből volt vagy 30, és mellettük kettő, aki úgy gondolkodott, mint Ti.. jól le voltak ugatva, meg oldalakon keresztül vitáztak aztán anyáztak, ahogy azt illik, itt a szerelem-szex kategóriában:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!