Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel tudok lelkiismeretfurdalást kelteni?
Rosszul érezni nem fogja magát, hiszen ha annyira megalázott, amennyire ezt itt leírtad, akkor bármit tehetsz, akkor sem fogja rosszul érezni magát.
Egy valamit tehetsz csak, emelt fővel tovább lépsz. Ha a facera akarsz neki válaszolni, köszönd meg neki a részletes leírását, és kívánj neki sok boldogságot.
bűntudatot az kelt, amikor tudod, hogy bűnt követtél el.. a bűn tudata..
vagyis ha elmondod neki mennyi fájdalmat okozott, akkor kelthetsz benne bűntudatot.. máshogyan nem
az ilyen "azt hitted nem vagyok boldog, de rábäsztál, mert az vagyok" című szövegek elég gyengék, egyértelműen érződik rajta, hogy az alanya szenved.. vagy inkább kínlódik, az jobb szó erre:D
de ez a viselkedés továbbra is 14 éves lánykáké, nem állítólagosan felnőtt nőké!
ez ilyen vagy-vagy dolog.
Neked kellene annyira ismerned,hogy tudd melyikkel hatná rá igazán,ha már annyira bűntudatot akarsz okozni.
az is mehet h egyik dologgal sem váltasz ki belőle semmilyen reakciót.
azért magadban is tegyél rendet majd.. valamikor...
namindegy, én már írtam tanácsot, többet nem tudok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!