Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagalnatok, ha a parotok ilyet csinalna?
A baratommal 4 eve vagyunk egyutt. Igaz hogy meg nagyon fiatalok vagyunk a hazassaghoz (en 20, o 21) de neha azert vagyok mar arra, hogy eloalljon egy lanykeressel.
Teganp este, amikor nala voltam (nem elunk egyutt) nemi hatso szandekkal elkezdtem neki aradozni, hogy kepzelem el az alom eskuvoi ruhamat, hogy milyen tortat szeretnek majd, stb, stb. O rovid hallgatas utan leterdelt elem, es azt mondta, ha ennyire szeretnem, akkor ugyan gyuru nelkul, de most megkeri a kezemet. Annyira boldog voltam, hogy azt nem lehet leirni, azonnal elkezdtem szervezkedni, egeszen ma reggelig, amikor csak szimplan feltettem neki egy szerintem teljesen korrekt kerdest, hogy ugye azert majd lesz gyuru is?....
Erre o tok flegman azt valaszolta " Ja, en azt nem gondoltam komolyan"
Eloszor azt hittem, csak viccel, de aztan kifejtette, hogy "Nem kepzelem, hogy o 21 evesen hazasodni fog, pont velem"
Iszonyatosan megbantott, raadasul utana meg engem hibaztatott, hogy "miert vagyok ennyire hulye naiv, hogy ilyeneket beveszek, raadadul pont tole, meghogy ismerhetnem annyira, hogy tudjam, okadni tud az eskuvo gondolatatol"
Ez volt az a pont, amikor osszepakoltam, es otthagytam, es azt hiszem, egy ideig nem is szeretnem latni. A legjobb baratnom szerint tulreagalom, es ezzel csak el fogom vesziteni...
Szerintetek mit tegyek? Borzalmasan duhos vagyok, es nagyon megbantott, es nem tudom, hogy mi legyen....
Ti a helyemben elhagynatok, vagy megprobalnatok rendbehozni?
Elore is koszi, ha valaszoltok.
20/N
Megmondta, hogy veled nem akar esküvőt.
Akkor mit szeretne?4 év után már valamit kellene kezdenetek...
Neked lehet, hogy új életet.. nélküle
Hát figyelj... szóval... Szerintem most ezt simán rendbe hozhatnád, mehetne minden úgy tovább mint eddig. Viszont, szerintem ez a férfi sosem lesz a férjed :P Ezek után te szeretnéd folytatni, hogy majd később dobjátok ki egymást?
Amúgy ez nekem is soknak tűnik, hogy a te kezedet viccesen megkérik, te meg másnapig már "nagyban tervezgetsz" :SS
Arra nem gondoltál, hogy a srác majd még ki akarja élni magát, sok más lánnyal? Hiszen látom, hogy fiatalon jöttetek össze. Ezt nem azért mondom, mert ez esetben így kell lennie, de amiket leírtál, azokból kicsit elgondolkozik az ember...
4 év szép idő, de tényleg még csak 21 éves, és te is csak 20 vagy. Szerintem felesleges még ezen gondolkozni. De szerintem nem reagáltad túl, főleg ha ezt a mondatát nézzük: "Nem kepzelem, hogy o 21 evesen hazasodni fog, pont velem"
Oké, addig érthető, hogy nem akar házasodni 21 évesen, de "PONT VELEM".. ez már durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!