Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen fehérneművel és milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fehérneművel és milyen játékkal lepjem meg a barátom a 18. szülinapjára?

Figyelt kérdés
szeretném a barátom 18. szülinapja alkalmábol meglepni vmivel vmi szexi fehérneművel sztetek(fiúk)mi a szexi(toom h mindenkinek más)de amit legtöbben mondotok az lesz. milyen szin forma?pl:harisnya tarto, combfix, tanga v francia, fűző, vsztetek mi a legszexibb, milyen szín.? És melyik szerepjátékot viselnétek el szívesen??előre is köszi
2008. júl. 6. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már szerepjáték, akkor japán diáklány egyenruha, és ne vegyél bugyit a szoknya alá. Játsszátok azt, hogy barátod az iskolaigazgató, neked pedig meg kell győznöd, hogy ne rúgjon ki a suliból.
2008. júl. 6. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A szín általában hófehér, bordó vagy fekete. Fontos lenne, hogy beszéltetek-e már erről, hogy neki mi tetszik jobban. Szerintem ne szivacsos melltartósat vegyél, hanem valami csipkéset. Tangát és harisnyatartót, de nem fontos hozzá combfixet venni. (Én nem vennék) És nagyon szépek a fűzők is, de nehezebb megszabadulni tőle, és nem is mutat annyit, úgyhogy inkább maradj a melltartónál. Szerepjáték pedig tényleg teljesen egyénfüggő, mert ha leegyszerűsítjük, akkor van az, ahol a nő irányít és van az, ahol a férfi. Próbálj meg te irányítani, mondani, hogy hova nyúlhat vagy ilyesmi, megkötheted a kezét, de csak akkor ha tudod, hogy nem lenne ellenére az irányítás. Illetve, ha szeret ő irányítani, akkor mond me neki, hogy szülinapján azt teszed, amit ő akar, bármi is legyen az (persze, ha nincs ellenedre).
2008. júl. 6. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én egy ilyen jelmezbe öltözött cicababának örülnék a helyében. :)

2008. júl. 6. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
12%
szerintem szívesen kefélne batmennel... vagy hulk?!
2008. júl. 7. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

hm hát mi a kedvenc szine? olyan összeállításból egy falatnyi tanga és melltartó, ill én személy szerint imádom a harisnyakötőt és a magassarkút:D azt add neki amire tudod hogy beindul, biztos tudod mikre izgul:)

szerepjáték pedig szobalányos, legalábbis nálam!

ilyen: [link]

2008. júl. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!