Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegpárok szoktak verekedni ha összevesznek?
Nos, van egy szerelmes vers, ami egyértelműen arra utal hogy igen ugyanúgy van egy meleg kapcsolatban is konfliktus mint egy "hagyományos" kapcsolatban.
Természetesen, mivel egyenrangúak a felek, sokkal bensőségesebb lehet a kapcsolat.. s nem olyanok hogy ölik egymást , ha nem jön be stb. akkor szakítanak s kész.. Igaz ezt a "hagyományos" kapcsolatban levők nem nagyon tehetik meg főleg ha időközben lesz közös gyerekük..
A kérdésre nyomatékosan Igen a válasz, mert egyszer láttam a Zsaruk című dokurealitiben hogy két afroamerikai férfi volt együtt, s azért mentek ki a zsaruk mert a párját a másik üveggel brutálisan megagyalta.. stb. nem is részletezem..
A lényeg: Egy meleg kapcsolat is úgy működik mint egy "hagyományos" kapcsolat....
A vers amire gondoltam: [link]
!10hét múlva!20F
Hát utolsó, akkor Boldog Születésnapot előre is :DDD
Amúgy a kérdésre válaszolva, én tuti nem verekednék a barátommal (márha lenne), ha nagyon veszekednénk, akkor sem.
Én nem vagyok az a "fizikailag" fajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!