Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy homoszexuális vagyok?
20 éves egyetemista lány vagyok, és voltam már fiúkkal, de többnyire csak bántottak, átejtettek, pattintottak valakiért, sőt, egy durvább eset is volt, aminek az lett a vége, hogy a pszichiátriára kerültem. Tudom, hogy ilyenkor azt szokás mondani, hogy persze, biztos csak a rossz oldalukat ismertem meg, léteznek fantasztikus emberek, csak keresni kell őket...stb. Egy ideig én is mondogattam magamnak ezeket, de úgy érzem, nem megy tovább. Nagyjából 1 éve nem voltam semmilyen fiúba szerelmes úgy igazán.
Illetve furcsán kezdtem kötődni hozzájuk. Emlékszem, régebben azért volt konkrét szexuális jellegű vonzódásom is feléjük, ebből annyi maradt, hogy néha nagyon vágyom arra hogy valaki megöleljen, vagy hogy egyáltalán szeressen, vagy ott legyen velem. De főképp az ölelés hiányzik. Szerintem ez inkább lelki jellegű. De a szexualitásom mintha "leépült" volna az irányukban. Nem is ez a lényeg, hanem hogy az utóbbi időben sokszor eljátszadozom a gondolattal, hogy esetleg lányokkal milyen lenne... És úgy érzem, hozzájuk sokkal inkább vonzódom szexuálisan, lelkileg viszont azt hiszem kevésbé. Ott tényleg csak a szexről van szó...
Röviden, a szerelem nálam két tényezőre bontható: testi és lelki szerelemre. Lelkileg egy fiúra vágyom, testileg meg lányokra, pedig régebben mindkettő a fiúk felé húzott (Ami egyébként azért is érdekes, mert először azt gondoltam, a sikertelen kapcsolataim miatt van ez az egész, csakhát fiúk soha nem testileg bántalmaztak, hanem ponthogy lelkileg...) Most akkor mi a franc lehet velem?
túlságosan bizonytalan és gyenge vagy lelkileg,bocs de ha ilyen fiatalon már pszihiátriára kötsz ki,mi lesz később?
nem kérdőre akarlak vonni,mert semmi közöm hozzá...de ez qva beteges amiket leírsz.és kiábrándító :/
Szerintem csak arról van szó, hogy megjártad pár szerencsétlen fiúval és nagyon bele éled magad...
Ismerek egy lányt, aki szinte gyerek, mert mindentől el van tiltva, semmit sem szabad neki és nem volt része semmi kellemetlen dologban jóformán... a héten ivott egy picit a barátnőével és hát "őszinte" lett. Azon sírt, hogy őt nem szereti senki, (tudjátok a szokásos téma), meg hogy az élet milyen durva. Mosolyogtam rajta és mondtam neki, hogy sokat fog még sírni, de nem értette mit akartam ezzel.
Szerintem a kérdező is ilyesmiféle lehet... jó hát tudom, hogy fogalmam sincs róla, lehet, hogy tenyleg kihasználták durván nem tudom, de túl kell lépni rajta. Kérdem én mennyi fiúval voltál? 5 vagy teszem azt 20? Totál mindegy, ugyan is nem volt szerencséd mindhez... remélem erted mit akarok ezzel... Szedd magad össze.
Amugy a lányok hajlamosabbak a lány-lány felálláshoz és én ezt nem ítélem el egyáltalán. Fantazialsz róla? Nagy ügy... ki nem gondolt még bele, milyen lehet a saját nemével?
Ismerkedj csak picit ne nyilj ki annyira, vagy csak ne olyan hamar... Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!