Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy utaljak neki erre?

Figyelt kérdés

Nagy álmom régóta, hogy kapjak egyszer egy szál vörös rózsát, a barátom egyébként nagyon figyelmes és odaadó, szóval ha nem teljesülne ez a vágyam, akkor is ugyanúgy szeretném, ahogy eddig. :) Kimondani nem akarom konkrétan ezt az álmomat neki, nehogy azt gondolja, hogy bármi is hiányzik tőle, szóval csak valami finom utalásra gondoltam. :)

21/l

2013. okt. 17. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
De k**va jól esne egy szál vörös rózsa !
2013. okt. 17. 22:12
 2/5 megmondo007 ***** válasza:

hát szerintem ez eléggé alapvető hogy a szerelem virága a vörös rózsa és hogy egy férfi legalább egyszer visz belőle szíve választottjának, legalábbis szerintem

18/F

2013. okt. 17. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
ezzel az a baj, hogyha utalgatni kell, akkor már nem is akkora az öröm.. borzalom, hogy ennyi nem jut eszükbe a fiúknak manapság.
2013. okt. 17. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint: konkrétan!

No jó. Hátha fogja az adást ebből is ha oda terelted a témát valahogy... Például mondd neki, hogy szerinted romantikus amikor a férfi ad egy szál rózsát a nőnek akit szeret. Te is elképzelted már ezt a szituációt!

Ha ebből nem vesz ki semmit, akkor ezt mondd neki:

Rózsát Aranyam, rózsát akarok kapni tőled!

2013. okt. 17. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Vagy tégy neki egy ajánlatot, mondjuk egy versikével:

A RÓZSA VÖRÖS, az ibolya kék,

az análvonaton nincsen fék !

2013. okt. 17. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!