Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaha sz#rkavaró barátnőtök?
Figyelt kérdés
szakítottam egy korábbi barátnőmmel többek között emiatt is (egyik ok volt), de halvány gyanúm szerint a mostani párom sem őszinte, inkább sz..kavaró
nektek volt már alattomos barátnőtök akivel szakítottatok? mi lett utána? mocskolódott veletek? nagyon félek amilyen természete van, rólam is minden szemétséget, hazugságot terjeszteni fog
22/F
2013. okt. 17. 21:05
1/3 anonim válasza:
Valamilyen szinten megérdemled ha ilyen lányt választottál...
2/3 anonim válasza:
említenél konkrét megtörtént példát?
3/3 anonim válasza:
volt, bár én is lány vagyok, szóval baráti alapon nyilatkozhatok csak..... de volt ilyen csaj... azóta fiúk a barátaim, és nincs ilyen gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!