Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom beregisztrált egy szexpartnerkereső oldalra. Mit csináljak?
Azt írtad korábban voltatok másokkal is... Szerintem ha ehhez szokott hozzá, így szokta meg, akkor ezen nem kell csodálkozni. Nem megcsalni akar, hanem még valakit beszervezni, mert ugye korábban ez nem volt tiltott dolog. Írtad megbeszéltétek, hogy ezt a dolgot hanyagoljátok mostanában, na de lehet ő nem képes rá. Vagy elfogadod őt ilyennek, mert valószínűleg eddig is ilyen volt, vagy tovább lépsz és nem mész hozzá feleségül. Ha a korábban történtek után tiltani akarod ezeket a dolgokat, könnyen lehet tönkre megy a kapcsolatotok, esetleg a tudtod nélkül jár majd el valahová. Mindenképpen beszéljetek ezekről a dolgokról, a kommunikáció az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban.
Ha nagyon titkolni akarta volna tuti kitörli az előzményeket. :)
Mindenképpen tedd szóvá ha hazaér a párod, nem vezet jóra ha szőnyeg alá seperjük a dolgokat. De félő, hogy nem kapnál őszinte választ. Én még mindig azt mondom,hogy regisztrálj (nem saját néven) és válaszolj neki, akkor biztosan kibújik a szög a zsákból.
Én már őrjöngenék egyébként sosem tudtam megjátszani magam és mindent azonnal a másik képébe vágok. Sajnos..
Már voltatok hármasban többször is, különböző felállásokban. Ezek szerint 2 pasi k*rt egyszerre és a vőlegényed is a szemed láttára kefélt másik nővel.
Akkor kérdezem én, mi a fszért vagy meglepődve azon, hogy beregisztrált egy szexpartnerkereső oldalra???
Az én nézőpontom szerint most már a kutyáknak/lovaknak kellene jönniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!