Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok egyik napról a másikra lelépne szó nélkül és 16000 forint tartozást hagyna maga után?
Emberek így élnek egymás mellett,hogy nem vesznek észre semmit sem?Ez számomra hihetetlen.
Én sem a pénzen akadnék fenn,hacsak nem havi törlesztésű,de annak utána lehetne járni.
Milyen tartozást? És ezt miért neked kell kifizetni? Bárkinek megmondanám, hogy rajta keresse. Te nem vagy felelős az ő dolgaiért, mégcsak nem is a férjed.
De 16.000 Ft egyébként tényleg nem a világ, rezsi, vagy albérleti díj? Ez esetben kifizetném, és aztán elfelejteném az egészet. Ne edd ezen magad, mert csak magadnak ártasz.
Hitelre vett valamit és nem adta meg a tartozását.
Hogy pereljem be mikor azt sem tudom melyik égtájon van?
az én párom már kb. 800000-et húzott le rólam.
ha megbizonyosodom róla (rajta vannak az ügyön), hogy csak meg próbál malmozni, akkor az ablakon dobom ki a cuccait, és végigrugdalom a lépcsőházon.
a pénzt meg majd a fekete öltönyös barátaim bevasalják rajta, kis jutalékért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!