Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 19 éves srác vagyok, és a barátnöm 14 éves, leisfeküdtünk már. Nem nagy a kor különbség?
Hát nagy a kor külömbség....sikerült egy "kis"lánynak tönkretenni az életét büszke lehetsz magadra te agybeteg!
Tehetném levágánam a f??zodat oszt a seggedbe dugnám
Amikor én megtudtam, hogy párom első komoly kapcsolatának körülményeit, enyhén kiakadtam. Pedig ahhoz már nekem semmi közöm, de mégis durva, hogy az, akit szeretek, mire volt képes. A sztori a következő:
20 éves volt, amikor összejött egy akkor 14/15 éves lánnyal (még nem töltötte be a 15-öt). Nagyon szerette a lányt, a lány is a barátját. De mivel még nagyon fiatal volt a csajszi, így a szülei nem is tudták, hogy a pasijával össze-összefekszik. Ezekre az estékre szobát vettek ki.
Azt elhiszem, hogy a szerelemnek semmi köze a korhoz, még azt is elfogadom, elhiszem, hogy szereted őt, de még várhattatok volna ezzel. Ez a lány is biztos nagyon szeret téged, gondolom, te voltál neki az első. A párom is szakított később a lánnyal (költözés miatt), de még most is tartják a kapcsolatot, pedig már eltelt 6 év. Még most is néha-néha sms-t írnak, vagy telefonálnak egymásnak. A lány szerintem még mindig szereti. de ezt nem tudhatom biztosra, mert nem ismerem. Csak legyenek azért bármilyen jó barátok, nem tudom elfogadni, hogy éjjel 10-11-kor kell felhívnia az exét, hogy közölje vele, hogy most éppen mi a baja.
Ha szereted, szereted. És örülök neki, de attól ő még szellemileg gyerek. Lehet, hogy már testileg, szexuálisan fejlett, de még érzelmileg nem nőtt fel.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!