Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Halak jegyű férfiakra lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halak jegyű férfiakra lennék kiváncsi. Milyenek Ők egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha vannak tapasztalatok,(hozzáteszem hosszútávon)akkor azt szivesen elolvasnám :)

20/L

2009. nov. 11. 08:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik exem Halak. Egyébként én is a Halak jegyében születtem. Örültem is neki, hogy ő is az, minden szép volt, jó volt, csak kicsit gyanús. Sajnos kiderült róla, hogy egy szemét állat, volt mellettem másik barátnője, aki évek óta megvan neki és mindig csalja. Elképesztő mennyire meg tudott téveszteni, de az még elképesztőbb, hogy a barátnőjét mennyire az orránál fogva vezeti. Beszéltem a csajjal, bizonyítékaim voltak a srác ellen, félreérthetetlen dolgok és nem nekem hitt, hanem a pasijának.

21/L

2009. nov. 11. 12:54
 22/30 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nem csak az én halak párom csalt meg... :S
2009. nov. 11. 13:44
 23/30 anonim ***** válasza:
Kemények, mint a bika, vadak, mint az oroszlán, de kedvesek, mint a vízöntő - de csak Gézánál, vagy Imrénél. Ha nő és a férfi nevének kezdőbetűje ugyanaz, akkor csak az első és aharmadik igaz.
2009. nov. 11. 16:05
 24/30 anonim ***** válasza:
Én halak vagyok, és amit 08:52 írt, szinte teljesen igaz rám. Nagyon érzékeny vagyok (ami miatt gyakran vagyok depressziós), nyugodt vagyok, erősen családcentrikus, és az erkölcsi értékrendem szerint csak a testi sértés, illetve a maradandó lelki sérülést okozó dolgok számítanak bűnnek, ami nem vonatkozik a szexre(magyarul: könnyebben megcsalom a párom, ha jobban néz ki a másik csaj). Szóval tényleg van a dologban némi igazság
2009. nov. 11. 20:12
 25/30 anonim ***** válasza:

Ne használjátok már a depressziós szót, ha nem tudjátok hogy mit jelent!

Amúgy én szégyelem magam, hogy az emberek ez alapján választanak párt. Kedves kérdező, bízom benne, hogy meggondolod magad, mert akkor a srác megszabadul egy középkorban maradt idiótától.

2009. nov. 11. 21:57
 26/30 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,elég nagy bunkó vagy,mi jogon idiótázol le?!nem ez alapján választok,értsétek már meg!a barátom halak jegyű,és kiváncsi vagyok mik a tapasztalatok.ennyit had engedjek már meg magamnak,ha már ez az oldal azért jött létre,hogy kérdezhessünk.
2009. nov. 11. 22:07
 27/30 anonim ***** válasza:

20:12 vagyok:

"Ne használjátok már a depressziós szót, ha nem tudjátok hogy mit jelent! "

Én pszichológusnak készülök, b+ :S

2009. nov. 12. 14:59
 28/30 anonim ***** válasza:
Irtó bájos mind,akiket ismerek.olyan szépfiúk,szőke hercegek.Szerelmem is az,olyat mégegyet nem találnék,ha keresnék sem.Félénkek,de az igen bejön nálam.tudnak szeretni,ha végre megbíznak az emberben,meg hűségesek is.
2010. jan. 18. 20:08
 29/30 anonim ***** válasza:
ja előző vagyok,6 éve együtt vagyunk.
2010. jan. 18. 20:09
 30/30 anonim ***** válasza:

Hát..akiket én ismerek..

Halak pasi 1.: 3 éve együtt van a barátnőjével, akit még nem hagyott el, pedig megvolt/van köztünk a vibrálás. (félreértés ne essék, én nem akartam őket különszakítani, nem erről van szó.) Egyébként nagyon vicces és nagyon jófej, megértő :)

Halak pasi 2.: minden barátnőjét szinte megcsalta és most is azt teszi. Nagyon éretlen, rengeteg kapcsolata volt már, de érthető hogy miért.. nagyon romantikus és mindenkivel nagyon kedves még a legrosszabb pillanataiban is, szenvedélyes.. hát igen, ezeknek én is bedőltem. (2 hét volt, elvileg engem nem csalt meg, de hát ki tudja.)

Ég és föld, max annyi a közös hogy mindkettővel minden ellenére nagyon jóban vagyok. xD

2010. márc. 15. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!