Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halak jegyű férfiakra lennék kiváncsi. Milyenek Ők egy párkapcsolatban?
Ha vannak tapasztalatok,(hozzáteszem hosszútávon)akkor azt szivesen elolvasnám :)
20/L
Nekem az egyik exem Halak. Egyébként én is a Halak jegyében születtem. Örültem is neki, hogy ő is az, minden szép volt, jó volt, csak kicsit gyanús. Sajnos kiderült róla, hogy egy szemét állat, volt mellettem másik barátnője, aki évek óta megvan neki és mindig csalja. Elképesztő mennyire meg tudott téveszteni, de az még elképesztőbb, hogy a barátnőjét mennyire az orránál fogva vezeti. Beszéltem a csajjal, bizonyítékaim voltak a srác ellen, félreérthetetlen dolgok és nem nekem hitt, hanem a pasijának.
21/L
Ne használjátok már a depressziós szót, ha nem tudjátok hogy mit jelent!
Amúgy én szégyelem magam, hogy az emberek ez alapján választanak párt. Kedves kérdező, bízom benne, hogy meggondolod magad, mert akkor a srác megszabadul egy középkorban maradt idiótától.
20:12 vagyok:
"Ne használjátok már a depressziós szót, ha nem tudjátok hogy mit jelent! "
Én pszichológusnak készülök, b+ :S
Hát..akiket én ismerek..
Halak pasi 1.: 3 éve együtt van a barátnőjével, akit még nem hagyott el, pedig megvolt/van köztünk a vibrálás. (félreértés ne essék, én nem akartam őket különszakítani, nem erről van szó.) Egyébként nagyon vicces és nagyon jófej, megértő :)
Halak pasi 2.: minden barátnőjét szinte megcsalta és most is azt teszi. Nagyon éretlen, rengeteg kapcsolata volt már, de érthető hogy miért.. nagyon romantikus és mindenkivel nagyon kedves még a legrosszabb pillanataiban is, szenvedélyes.. hát igen, ezeknek én is bedőltem. (2 hét volt, elvileg engem nem csalt meg, de hát ki tudja.)
Ég és föld, max annyi a közös hogy mindkettővel minden ellenére nagyon jóban vagyok. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!