Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ugyan nem vagyok hisztis típus (ezt úgy értem, hogy nem verem ki a balhét, amiért maszturbál, vagy megnézi egy csaj seggét az utcán... sajnos tudok ilyenről), de amikor beköszöntenek a vörös napok:D, akkor az elsőn általában olyanon is kiborulok, amin máskor nem, és bőgök, "hisztizek". Ilyenkor a barátom próbál megértő lenni, megnyugtatni, hogy fogjam már fel a csöpp kis agyammal, hogy nem bántani akart, és megvárja, míg kitombolom magam.:) Általában ez olyan fél óra szokott lenni, utána rájövök, mekkora idióta vagyok, és bocsánatot kérek.
Ha más esetben hisztizek esetleg, akkor pedig próbál meggyőzni, hogy miért nincs igazam. Egyébként ő is szokott néha a semmin kiakadni, akkor én is ugyanezt csinálom, kedvesen megpróbálom lenyugtatni. Igazából még emelt hangon sem szoktunk beszélni egymással.
"Egy kérdés:Pasik hisztijeit?"
Na már kezdődik is a hiszti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!