Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves csaj vagyok a srác 18 kezdjek-e vele vagy sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! gyanítom, hogy a srác szűz és csak azért akar velem kezdeni, hogy mivel én tapasztaltabb vagyok a sex téren kitanítsam őt majd dobjon valaki másért azt mondja h sexet is akar tőlem meg érzéseket is adna nekem de mind ezt csak titokba mert nem akar felvállalni ... de én szerintem az első variáció miatt nem mondta h szűz lenne de szerintem az. bejön mint srác én komolyabb kapcsolatot akarnák tőle de nem tudom nem hiszem h akarná. KÉRLEK SEGÍTSETEK és léci csak értelmes kommentekkel ... PLEASE !!!!!2013. okt. 16. 01:29
11/25 anonim válasza:
Ha engedsz a csábításnak,ha elgyengülsz akkor sanszos,hogy utána szenvedni fogsz. Azt pedig biztos nem akarod. Ez lebegjen a szemed előtt! Szakíts meg vele minden kapcsolatot vagy foglalkozz mással.
12/25 A kérdező kommentje:
szenvedtem már eleget nem akarok még többet... csak tudod a kib*szot remény visza sírba h bejönnek a rosszfiúk és h majd talán amit gondol az igaz közbe meg tudom h nem... csak Reménykedek ... ez az igazság :S mindig megszivom ... de aki rendes az nekem sose keltette fel az érdeklődésem mert az mindig tapadt rám én meg az olyanokat nem szeretem háritom egyből a kényszer dolgokat..
2013. okt. 16. 02:37
13/25 anonim válasza:
Az ember hajlamos áltatni Önmagát :/ A remény valóban egy gonosz találmány,személy szerint én gyűlölöm is..
14/25 A kérdező kommentje:
hát ja persz am nem kell azt hinni h én ilyen naiv kislány vagyok pont ellenkezőleg nagy pofám van meg is mondok mindenkinek mindent nem vagyok hiszékeny csak valamiért ha megetetszik valaki elveszítem a fejem :D
2013. okt. 16. 03:00
15/25 anonim válasza:
Most mondjam azt,hogy ez ismerős szituáció? :D Na jó a fej elvesztésből már talán kezdek kinőni :D
16/25 A kérdező kommentje:
jó lenne nekem is :D
2013. okt. 16. 03:06
17/25 anonim válasza:
Majd idővel. Talán. De szerintem ezen tudatosan kell változtatni :-) Illetve nem kell csak lehet :-)
18/25 A kérdező kommentje:
am most már :D egyre inkább érzen :D h változok régen egyből belementem egy ilyenbe ...de most ezelött a kérdés előtt is megirtam neki h mást szivasson már ne engem talán a kis 12 éveseket akik még hisznek neki :D szóval érzem h alakulok változok
2013. okt. 16. 03:30
19/25 anonim válasza:
Helyes! Csak keményen,határozottan! :P B..sz oda neki! :D
20/25 anonim válasza:
De szemét vagy húzod szegény srácot és nem akarsz azt csinálni vele amit te is szeretnél.Add meg amit akar neked is lesz egy jó napod és mindenki happy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!