Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi, aki tetszik, szimpatizál a pisiszex-szel, mit tegyek?!
Ha nekem tetszik valaki (ez nem csak a fizikai hanem a mentális státust is tartalmazza!) akkor azok ismeretében fogadom el olyannak amilyen.
Mert ugye ezek a dolgok a törzsfejlődés során előfordultak, tehát nem "aberráció" mint aberrált hozzászólónk említette!
Ha egy kifejezést használ, akkor méltóztasson utána tekinteni, a szakma mit is tart aberrációnak?
"""nem érti mivel ebben nincs logiak :D tehát ő simán megszerezte amit akart ahogy 1 hímhez illik te jó alaposan kiszolgáltad és ezért kellene elhallgatnia a kritikus pillanatban ?:D oké ebben tényleg nincs logika.,,
A lényeg abban van,hogy engem egy férfi sem vizelhet le,de én viszont megtettem!! Szóval,ki is pisilt le kit is? Nekem nincs szégyellni valóm,de te másként fogod fel látom October..Komolyan ebben a két napba mindenhol téged kell elviseljelek? Ráadásul a komidat is le reagálni vagyok kénytelen?? XD
Pisilj az arcára és a szájába!
Ez a legjobb dolog, amit tehetsz vele, ugyanis a pisi valódi orvosság! Gondolj arra, hogy a legnagyobb vizeletivó Mahatma Gandhi volt!
Vizelet az arcra:
Ha nemcsak a külsőleges alkalmazást vesszük, akkor eljutunk a vizelet kozmetikai és gyógyászati hatásáig. A legismertebb vizeletivó Gandhi volt, róla köztudott ez, és a hinduknál bevett szokás. Már a Római Birodalom lakosai is itták, kenték a vizeletet, használták továbbá fertőtlenítésre és fogfehérítésre. Saját vizeletünk kiváló bőrápoló, hidratáló és a legjobb masszásolaj, fülbe csöpögtetve gyulladáscsökkebntő hatású. Sebgyógyításra az állott vizelet a legalkalmasabb. Néhány cég belecsempészi a vizeletet kenőcseibe is: ha az összetevők között az urea szó szerepel, akkor megtaláltuk. (Ezek szerint kell lennie olyan szakmának, hogy "kozmetikumba vizelő", vagy valami hasonló, de inkább nem is firtatjuk – a szerk. megjegyzése)
A vizeletterápiás tanulmányok szerint a vizelet elfogyasztva nem a vérbe kerül közvetlenül, hanem az emésztőrendszeren halad át, így fejtheti ki jótékony hatását. A hasznos anyagok felszívódnak, a fölöslegesek távoznak. Néhány országban, mint például India, Thaiföld és Kína mára már az elfogadott alternatív gyógyászati módszerek közé tartozik. Felhasználása igen elterjedt és szinte minden nyavalyára javasolják. Kínában állítólag már 3 millió ember fogyasztja rendszeresen vizeletét.
Most már tudjuk, hogy a pisi a kozmetikai cikkek hatékony alkatrésze, varázsformulája - Medveczky Ilona például nyilatkozott arról, hogy fogyasztja. A felhasználók szerint a vizelet nem toxikus, az ember szervezete folyamatosan termeli az antitesteket, a hormonokat, az enzimeket és más természetes vegyi anyagokat, amelyeknek a szervezetben igen fontos a szerepük és mivel abban a pillanatban a szervezetnek nincs rá szüksége, a vizeletbe kerülnek. Nincs más dolgunk, mint felfogni és visszatuszkolni a szervezetbe.
Előző, ne is haragudj, de ez butaság, amit írsz.
Az antitestek és enzimek pl. fehérjék. Ha valakinek fehérje van a vizeletében, az nagyon-nagyon súlyos vesebeteg.
Normális esetben sem cukor, sem fehérje nincs benne.
Én imádom a pisiszexet, de nem teszek mögé ilyen hamis magyarázatot, hogy miért lenne egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!