Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3hónapja járunk és nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3hónapja járunk és nincs semmi. Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
3hónapja járok egy lánnyal és kb. az a max hogy megfogom a kezét meg adok neki egy két puszit de semmi több.mikor összejöttünk smároltunk de 2-3másodperc után elhuzta a fejét hogy neki ez még gyors(szerintem neki ez volt az első) én mondtam hogy oké semmi baj.gondoltam hogyha ugy érzi hogy már itt az ideje akkor szól vagy próbálkozik ő, de semmi én meg egyszerűen félek.. nem tudom most hogy reagálna(+általában rágózik).mit tegyek?17f ő 15l(más lányokkal nem volt még ilyen problémám és egyszerűen már nem bírom nekem kell ez.)
2009. nov. 10. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha engem kérdezel.... rákérdeztem volna nála h ez miért van, ha meg vmi sablondumát nyom akkor kidobtam volna márrégen
2009. nov. 10. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
próbáld újra megcsókolni, közeledj felé. ha nem jól reagál, akkormeg az lehet, hogy nem akar veled lenni. ennyi idő után nem lehet gyors a tempó!
2009. nov. 10. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyúrj rá még 3 évig és talán eljutsz a melltartójáig.

Sosem lesz felszabadult partner, csak szarakodás az egész.

2009. nov. 11. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Az esti előjáték már reggel elkezdődik. Nagyjából ez a romantika materialista definíciója :) Lehet, hogy több figyelmességgel és játékossággal már rég te lennél a földön :)
2009. nov. 11. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez eléggé ikszdé dolog. 3 hónap után semmi uristen...
2009. nov. 11. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem a három hónap a sok, csak az egy óra nagyon-nagyoon, nagyooon kevés.
2009. nov. 12. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!