Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok/mit tennétek, ha a barátnőtöket megerőszakolná az exe, ő pedig nem akarná feljelenteni miatta, és igyekezne téged is lebeszélni róla?
Nem tudom, aktuális-e a kérdés, de pontosan ez esett meg velem is a nyáron. A vőlegényem volt, és mivel nagy utat tettünk meg együtt, barátként váltunk el, úgy éreztem, rendben van, ha eleget teszek a kérésének, és találkozunk.
Akkor már volt más, aki kijelentette, hogy oké, hogy találkozom vele, de ha nem szállok fel az x buszra, és nem leszek ott időben a Népligetben, úgy veszi majd, hogy őt választottam, és közöttünk vége.
Az ex mondta, hogy rosszul van, nem tudja elhagyni a házat (tényleg szívbeteg, úgyhogy elhittem) én meg úgy voltam vele, hogy régi a kapcsolat, eljöttem idáig, legyen meg az akarata, felmegyek hozzá.
A többit nem részletezném, egészen egyszerű, és nyilvánvaló, mire ment ki a dolog, csak én nem láttam, mert nagyon bíztam benne. Végül is nem történt meg a dolog, mert elég hangosan kiabáltam, + magassarkúban rugdostam őt, és a szomszéd segített.
Akkor ott egy idegen helyen voltam, megsebzett nőként (nem fizikailag) ahol nem ismertem senkit, az exemen kívül. Elmentem volna rendőrségre, csak azért, hogy biztonságban érezzem magamat, de nem mertem elmenni a rendőrségre, mert ki tudja meddig tart, ér-e valamit, és fel kellett szállnom a megbeszélt buszra, hogy a jelenlegi ne értse félre, és ne hagyjon el. Itt BP-n meg már csak el akartam felejteni az egészet. Heteken át úgy éreztem, mindenki engem bámul, és ha valaki a szemembe nézett úgy éreztem: "te jó ég, tudja!" Nem lettem volna képes feljelenteni, akárhogy is kérte a barátom.
Ugyanebben a helyzetben vagyok. o.O
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!