Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
El tudnék menni Londonba dolgozni. Nővérem állná a kiutazás + munka helyett intézné és a fizu is jó lenne :) De az a dilemám hogy van barátnőm és Szeretem csak nem tudom hogy hogy mondjam el neki hogy mi van . De el sem akarnám veszíteni :S Szerintetek hogy döntsek :OO ?
2013. okt. 14. 17:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Takarodj az országból és vissza se gyere.
2013. okt. 14. 17:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Mennék én kifelé kézzel lábal + ilyen esélyem nem lesz több... De mondom szeretem nagyon a barátnömet és nem akarom elveszteni :((
2013. okt. 14. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Kit érdekel a barátnőd majd veszel 10 másikat.
2013. okt. 14. 17:35
 4/13 anonim ***** válasza:

pedig ha kimész elveszted, ha itt maradsz megrohadsz.

na?

2013. okt. 14. 17:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Miért nem megy ő is?

Mi párommal közösen tervezzük a külföldre menetelt pár év múlva.

2013. okt. 14. 17:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Mert nekem most 30-án lenne akkor a kiutam és ö még tanul még van 1 éve a suliból :/ ezt is tudom hogy ha idebent maradok akkor itt rohadok meg :/ és azt se tudom hogy mondjam el neki....
2013. okt. 14. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy évet kibírtok ha szeretitek egymást, ritkábban, de taliznátok, és majd ha elvégezte kimenne hozzád. Problem solved.
2013. okt. 14. 17:48
 8/13 anonim válasza:
Itt is van iskola :D Azért írom hogy itt is mert én is Angliába vagyok. És mivel gondolom párod gimis vagy egyetemista akkor tudnia kell legalább két idegen nyelven, vagyis német és angol vagy ne talán francia :D Szóval gyertek csak mind a ketten :)
2013. okt. 14. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Egy évet a csilláron lógva is ki lehet bírni (tapasztalat). Viszont egy év alatt te tudod törni az utat, jó albérletet keresni, kapcsolatokat építeni, hogy majd tudj segíteni neki elhelyezkedni.

Fapados járatokkal olcsón megoldható a közlekedés, főleg, ha jó előre le tudjátok foglalni a jegyeket.

Egyébként úgy mondd meg neki, ahogy ide leírtad: nagyon szereted, nem szeretnéd elveszíteni, de van egy ilyen lehetőséged és menni szeretnél.

2013. okt. 14. 18:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Költöztesd ki a csajodat is, pár hónap után, amikor már van fizetésed.

Amúgy ilyen emberekre nincs szüksége a hazánknak, akik külföldre menekülnek. Vissza ne merjél jönni szavazni.

2013. okt. 14. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!