Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyávaság a drog miatt elhagyni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyávaság a drog miatt elhagyni a barátomat?

Figyelt kérdés
2 hete mikor összejöttünk normális volt,erre buli a haverokkal ès elkezdett füvezni aztán,hogy á csak kipróbálta most csak a pentát próbálja ki,suliban,otthon...Engem le se sz*r még az is csoda ha egyetlen egy szót is mond nekem vagy ha rám néz... De a többiek szerint gyávaság a részemről,hogy dobni akarom...De ha igy lesz* r az se hatná meg ha beszélek a fejével...
2013. okt. 14. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha zavar, hogy füvezik meg amint írtad nem törődik veled, mindenképp beszéld meg vele előbb. Közöld vele, téged ez zavar és úgy tűnik teljesen más az értékrendetek. Így kapcsolat nem működhet semmi esetre sem.

Ha azt veszed észre mondjuk pár nap vagy hét után hogy nincs változás akkor páá pááá. Jogosan dobtad.

2013. okt. 14. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Mindenféle kapcsolatban ezt meg kell beszélni.

Hosszú, tartós párkapcsolatban úgy gondolom, hogy a segítség nyújtás az első, a második, a harmadik, a negyedik, aztán jöhet a ha nem hagyod abba, elhagylak duma stb...

Rövid párkapcsolatban egy félreismerés gyakran ok a szétválásra.

2013. okt. 14. 18:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Én elmondtam neki,hogy zavar.De tovvabra is ez van...A 3 hét alatt egy csókot se kaptam de még az is csoda ha rám ir megkèrdezi,hogy vagyok....Hiàba mondom,hogy ne drogozzon ha rá 10 percre a wcbe pentázik..
2013. okt. 14. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Rosszul esik, hogy inkább drogozik, minthogy veled legyen? Igen. Másnak is.

Rosszul esik elhagyni a másikat? Igen. Másnak is.

Tudja, hogy segítségre szorul? Miben tudsz neki segíteni? Elfogadja azt, amiben segíteni tudnál? Akkor is akarsz neki úgy segíteni, hogy ha nem fogadja el? Úgy érzed, hogy lenne értelme segíteni? Hajlandó vagy nagyon sok mindent feláldozni, elviselni a kellemetlenségeket, hogy leszoktasd a drogról? Ezek nagyon komoly és embert próbáló feladatok. Ebbe belegondoltál már?

Miért lenne gyávaság lenne elhagyni egy olyan kapcsolatot, ahol sokad rangúvá váltál?

2 hétről van szó. Ez nagyon nem sok. Ez a megismerési szakasz, vagy már a megismertelek, kapcsolatot akarok veled szakasz?

2013. okt. 14. 20:42
 15/15 anonim válasza:
szerintem dobd és lehet h leszokik róla miattad.. vagy pont h még jobban elkezdi..
2013. okt. 28. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!